Menang #MYTravelAdventure Contest By Traveloka

cuti cuti malaysia


Ahad lepas plan nak update entri blog. Tapi terjebak pulak tengok drama My Secret Romance. Lastnya sempat blogwalking saja tapi tak ingat berapa ketul blog yang aku dah singgah.

Alhamdulillah tak sangka pulak akan menang contest Traveloka untuk kali kedua. Contest kali ni aku siapkan betul-betul dalam masa beberapa jam lagi nak due date. Nasib baik sempat. Untuk hadiah kali ini, sebagai top 3 winners, aku dapat kupon bernilai RM1000 yang boleh digunakan untuk bayar hotel atau beli tiket kapal terbang. 

Traveloka bagi option either nak pecahkan kepada dua atau tak tapi aku decide untuk ambil yang untuk beli tiket kapal terbang je. Bila dah pilih tu, means tak boleh lagi guna kupon tu untuk bayar hotel. Aku dah survey tiket ke Korea. Boleh bayar full guna kupon. Hiks tau-tau je Traveloka ai nak bercuti jumpa bakal mak mertua dan bakal husband kahkahkah. 

traveloka contest

Tahun lepas pun aku ada join contest Traveloka pasal #MYTRAVELOKAESCAPADE : CHASING THE BEAUTY OF KOREA. Menang jugak dalam minggu keempat. Dapat la jugak kupon. Tapi sampai sekarang aku belum guna lagi kupon tu huhuhu.

Destinasi pilihan memang first pilih Korea hahaha. Anyway, tahniah jugak pada pemenang-pemenang lain. Jom kita bercuti beramai-ramai! Untuk Traveloka pulak, next time buatlah contest lagi. Boleh ai join lagi. Hihihi. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Toddles! x

#MYTravelAdventure - Leaving Footprints Around Places In Malaysia

mytraveladventure

Hello, fellow friends! Let me introduce you my dearest self as a self-proclaimed traveller and wanderer. I am Malaysian but to be honest, I never travelled much around my own country yet. But based on what I read and saw on the internet, I'm sure that Malaysia has so many amazing places to go. Sadly it just me that doesn't have a chance to travel yet.