Container City Miri - A New Attraction In Town

credit :

Container City Miri - A New Attraction In Town

It's a good news for everyone in town hoorayyy! We finally have another coolest place to hang out with friends and family. It's a place where you can get an array of foods - local and foreign dishes at one place while enjoying the nightlife environment in the city. Why did I say that? Simply because it is located at a strategic place and it's an easy access to everyone.


What Do They Have In Container City Miri? 

There are 14 stalls serving more than 120 types of foods in this crowd. Yes, you read it right. If you are a foodie, you will surely be happy to know this. Apart from local foods, there are also Korean, Thai and Taiwanese cuisines and each of the stalls won't be selling similar foods as the seller has something different to offer to the patrons. You can find pretty much of foods in there such as burger, noodle, rice, snacks etc.

There is also a mini-game room where kids can play the latest PlayStation 4 (PS4) games for free.

The Happening Surrounding!

Situated opposite the Wireless Walk which is known as a corridor of foods and tourism to Mirian, this Container City is quite a perfect place to enjoy your night leisure time. Put aside the crowded look, the place still offers a comfy space with a nice decoration for you to sit and enjoy your scrumptious food hauls.


credit : 
credit :
credit :


credit :
credit :
It might look crowded but still, it's one of the must place to visit for the locals and tourist. Don't miss this Container City!

For more information, visit Container City Miri’s Facebook page at https://www.facebook.com/containercitymyy/

Gotta Pick Myself Up Off The Ground

I gotta pick myself up off the ground.

It's been a while. I'm not in a hiatus mood but more to losing my grip in life. It has been so tough lately. I don't even know where to start. There are lots of things going in and out of my mind and its a complete chaos in my head. 

I lost interest in things that I love. I abandon my blog. I ditch away my journal. 

The worst thing is, I'm back to my old self; back to hell to be exact. I befriend my inner demon.

I let myself down, I care too much about things that bring nothing good to me, I get stressed, I cried a lot, I hurt myself and do all sort of things that ruin me. It just helpless cause being strong seems to be really hard for me. I still manage to live another day with the little strength that I have. 

Despite the bitterness, I'm glad that there is still a light of joy coming in through the little cracks of that broken wall; giving me the euphoric feelings. It's not much but at least it's better than nothing. 

I know I need to fix this. I need to pick myself up again. I need to find back my spirit. I need to reset my life and start a brand new chapter. I have to do it no matter what or I will be stuck here being a loser forever. I need the life plan. I need the courage. I need the confidence. I need the strength. I need all that powerful spell to build myself back.

I know there's no one can help me cause I need to help myself first,

I gotta pick myself up off the ground.

One More Light - Linkin Park | September Playlist


One More Light - Linkin Park Lyrics

[Verse 1] 
Should've stayed, were there signs, I ignored?
Can I help you, not to hurt, anymore?
We saw brilliance, when the world, was asleep,
There are things that we can have, but can't keep..

[Chorus]
If they say,
Who cares if one more light goes out?
In the sky of a million stars,
It flickers, flickers,
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are,
Or quicker, quicker,
Who cares if one more light goes out?
Well I do..

[Verse 2 ]
The reminders, pull the floor from your feet,
In the kitchen, one more chair than you need,
oh And you're angry, and you should be, it's not fair,
Just 'cause you can't see it, doesn't mean it, isn't there..

[Chorus] 
If they say,
Who cares if one more light goes out?
In the sky of a million stars,
It flickers, flickers,
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are,
Or quicker, quicker,
Who cares if one more light goes out?
Well I do..

[Instrumental + Bridge] 

(I do)

[Chorus/Outro]
Who cares if one more light goes out?
In the sky of a million stars,
It flickers, flickers,
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are,
Or quicker, quicker,
Who cares if one more light goes out?
Well I do..
Well I do..

Kesan Dan Kebaikan Menggunakan Sarung Bantal Satin Pada Rambut

atasi masalah rambut kering

Siapa ada masalah dengan rambut dia kita geng okay. Rambut aku jenis kasar. Dahlah kasar, kering lagi. Jenis frizzy hair yang serabai serupa hantu kak limah k. Dah guna conditioner anti frizz segala pun tetap jugak macam tu. Guna alternatif lain pun dah. Dulu pernah guna santan kara as mask rambut. Tapi aku tak pasti la perubahan apa yang benda tu buat pada rambut aku. Tak konsisten guna memang tak nampak la efek kan.

I never stop looking for how to make my hair smoother, how to cope with frizzy hair, how to keep hair moisturize etc. Cari punya cari then aku terjumpalah satu tips ni. Tips paling mudah sekali nak buat! And surprisingly it works for my hair k!

Tidur Guna Sarung Bantal Satin

Yes this is the tips yang mudah gila tu. Tidur guna sarung bantal satin!! Dan tips ni memang boleh dipraktikkan hari-hari. Aku baca tidur menggunakan sarung bantal yang menggunakan material satin ni akan membuatkan rambut kita jadi lebih lembut dan sihat okay. And yes, this tips actually works! Aku dah berapa hari guna sarung bantal satin and aku perasan yang rambut aku jadi lebih lembut dan ringan. Best!

kain satin bagus untuk rambut

Kebaikan Menggunakan Material Satin/Silk Pada Rambut

Material ni sebenarnya bagus untuk mengekalkan moisture rambut. Sesuai sangat digunakan untuk rambut jenis kering. Dan of course sesuai digunakan oleh semua orang tak kira rambut kau serabut macam hantu kak limah ataupun jenis rambut yang guna-jari-pun-boleh.

Material satin yang lembut ni juga membantu mengurangkan masalah breakage pada rambut. Mungkin disebabkan breakage ni lah rambut kita kurang sihat dan rapuh dan cepat gugur. Rambut aku gugur gila woi. Boleh botak dibuatnya. Sobs.

Dengan menggunakan material satin, ia juga membantu membuatkan rambut lebih ringan dan lembut. Aku rasa ni mesti ada kaitan dengan geseran yang berlaku pada rambut dan juga material kain yang digunakan as sarung bantal. Lembut yang kita guna, lembut jugaklah hasilnya kan.

It's Time To Ditch Your Cotton Pillowcase!

Aku  perasan yang tiap kali bangun tidur memang banyaklah rambut melekat pada sarung bantal jenis cotton ni. Habis gugur. It's been said that disebabkan material cotton ni lah punca rambut kita hancus. Even ada yang jenis lembut, but still cotton ni kan kain yang menyerap kelembapan. No wonder la rambut sentiasa kering. Selain tu jugak, penggunaan sarung bantal cotton ni jugak punca rambut kita jadi frizzy dan nampak sembap tak bersinar. Ciss baru ku tahu rupanya punca rambut aku persis orang gila.

Cuba gesel rambut korang pada material cotton dan satin. Friction mana lagi smooth? Mestilah satin kan. Tengok kain mana yang berkilat dan licin? Mestilah satin kan. No wonder la bagus untuk rambut. Bila bangun tidur memang akan ada serabai sikit but taklah kasar macam guna bantal cotton sebelum ni.

My DIY Satin Pillowcase

diy satin pillowcase

As we all know, benda bagus harga pun mesti la bagus kan. Since I am desperate to have my own silk pillowcase and desperate to fix my hair, I am using other alternatives for it. Tipu la kalau para hijabista cakap dia tak boleh buat DIY ni. The only thing you will need is tudung satin!! Tetiba dapat idea ni sebab aku teringat dengan tudung satin yang aku jarang guna dalam almari tu. Sebab licin kan tu lah aku tak suka sangat nak guna.

Makanya biar bantal aku je yang guna. Senang je nak buat. Tutup mata pun boleh. Aku just main ikat je. Tak ada dah nak iron bagai sebab tak sabar nak tengok result tips ni macam mana kan. And yes, memang ada perubahan k. Tidur pun sedap je guna kain satin ni! Lepas ni memang tak nak dah guna material cotton untuk rambut. Baibai sarung bantal cotton!

Maaf gambar agak buruk sebab aku update ni dalam keadaan rush sebab nak turun kerja. But yes, nampak buruk pun tetap bagi kesan yang baik pada rambut k. You guys should try kalau nak rambut sihat berkilat dan bersinar. Dan jugak ringan dan lembut!

Kalau ada rezeki ada banyak duit bolehlah beli complete set sekaligus dengan bedspread. Sebab material satin ni jugak bagus untuk kulit! Aku akan share pasal ni in the next post okay. Toddles!