Pencarian Blog Terkemas 2015!

by - December 06, 2015

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

pencarian bloglist terkemas
Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

Now baru ada mood nak join segmen. Manatau ada sangkut kan hiks. Nak tag +Aqilah Azmi untuk join ni. Ke dah join awal? Hihihihi. Blog kemas or tak, join aje lahh :D

You May Also Like

19 comments

  1. Terima kasih join ;)

    Ini senarai peserta , http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-pencarian-blog-terkemas.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini balik! Nice blog :D Goodluck btw! :)

    ReplyDelete
  3. Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

    ReplyDelete
  4. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Dari kontest yang sama..good luck ye..:D

    ReplyDelete
  5. goodluck http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

    ReplyDelete
  7. salam singgah :)

    http://messarah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. follow dan singgah dari http://eira-shamiera.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html .. :)

    ReplyDelete
  9. Goodluck..saya pon dari segmen yg sama..hihi
    http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..

    ReplyDelete
  11. Qin singgah sini dgn segmen sama smbil follow! // maaf~ bru skrang dpat bloqwalking >.<

    Moga berjaya dlm segmen ini ye! GUDLUCK!~ :3

    http://officialsyiqin.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  12. Goodluck.. Dan tahniah tersenarai pendek buat kali kedua...singgah jap sini..hohoho

    ReplyDelete