Poskad Dari New York

by - March 09, 2016

Yeay I am super duper excited to receive my first postcard ever. All the way from New York pulak tu! Hiks. Thank to blogger Farah sebab pilih saya to be one of the postcard receiver. Ingatkan melepas nak dapat poskad dari New York tadi :P 

postcard from new york

postcard from new york
Rasanya mengumpul poskad mungkin akan dijadikan hobi lepas ni :D Nak dapat poskad dari merata tempat. Eksaited jugak bila cek peti surat ada dapat benda ni. Taklah asyik receive surat loan je, bil elektrik bil air bil gas je hihihihi. 

Once again, thank you so much Farah! Saya suka saya suka saya suka :D ♥ ♥ 

Toddles!

You May Also Like

8 comments

  1. hahaha kan? sy pun rasa mcm nak kumpul postcard jugak lepas ni haha macam best.anyway cantik postcard!

    ReplyDelete
  2. wahhh, bestnya dapat poskad straight dari new york :D

    ReplyDelete
  3. wahhh, bestnya dapat poskad straight dari new york :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, selamat sampai :D

    Glad you like it ^_^

    ReplyDelete
  5. seronoknyaaaa! tumpang gembira hiks :p

    ReplyDelete
  6. hihi saya pun suka suka suka tengok awk suka!!!! :D <3

    ReplyDelete
  7. saya pun dh receive postcard ni jugak. tpi design kita lain! :D

    ReplyDelete
  8. wah,congrats yer.seronoklah..

    ReplyDelete