Pemenang Giveaway by Xechalogy

by - April 11, 2016

Giveaway by Xechalogy yang telah berlangsung selama dua minggu iaitu bermula dari 28th Mac telah pun tamat pada 10th April semalam. Alhamdulillah sebab walaupun GA simple je, penyertaan dari blogger lain boleh dikatakan agak memberangsangkan jugak lah. Terima kasih banyak banyak pada yang sudi join! 

Untuk tengok senarai peserta boleh klik sini 

Sekarang nak umum pemenang bertuah GA pulak. Pemenang dipilih adalah berdasarkan jasa pakcik Random.org :D Jeng jeng jeng ~ ~ ~

Pemenang pertama
pemenang giveaway eeca shyaa

Pemenang kedua
pemenang giveaway eeca shyaa

Tahniah kepada dua pemenang bertuah :) Sila email butiran nama, alamat dan no telefon ke xechalogy@gmail.com untuk tuntutan hadiah okay? Tempoh tuntutan adalah sehingga 16hb April 2016.

- - -

Untuk blog bertuah yang bakal di review adalah . . .

pemenang giveaway eeca shyaa
pemenang giveaway eeca shyaa
pemenang giveaway eeca shyaa
pemenang giveaway eeca shyaa
pemenang giveaway eeca shyaa

Insyaallah aku akan review secepatnya. Bagi yang tak menang, jangan sedih hokay. Tunggu next GA by Xechalogy :D

Toddles! x

You May Also Like

13 comments