My Top 7 Favourite Script Fonts

by - June 20, 2016

top script fonts

Good things need to be shared! I tend to download so many fonts tiap kali bila nak buat header baru. Bosan kalau guna font sama. And it depends on my mood. Kadang aku suka font yang plain je macam font Century Gothic atau Palatino Linotype dan kadang aku akan mengidam nak guna font yang meriah sikit. I have listed down few of my favourite script fonts! The best thing is it's FREE TO DOWNLOAD!

top script fonts

Lawa tak? Mesti la lawa kan! Kalau tengok header blog aku, aku guna font Modesty. First aku tak pandang pun font tu. But it turns out so pretty! Hiks silakan download dan enjoy the fonts! :D

CLICK THE LINK BELOW TO DOWNLOAD

Toddles! x

You May Also Like

5 comments

  1. Never download fonts..satisfy with the default fonts...hahha but cute lah fonts ni..plg suka both at the bottom :)

    ReplyDelete
  2. mostly kmk dah ada download. ng suka nangga font cmtok. hehehe

    ReplyDelete