Once Again | Descendants of The Sun OST

by - June 01, 2016



I am currently addicted to this Korean song now. It's been awhile... I used to be a Kpop fans back in 2010 but I dropped everything when I get into college just because I don't want to get upset kalau tertinggal update terbaru mereka. Susah nak dapat internet connection kat sana so ku lepaskan jua walau terpaksa. To be honest, aku jenis fans yang sewel sikit. Tiap hari pergi greet jejaka pujaan hati aku kat Twitter walaupun sedar yang mereka takkan reply. Syok sendiri katakan. Kalau dah tengok K-Drama memang tak payah cakap lah. Dua hari tak tidur pun masih okay. I really miss those old times! So here's the song... 

Aku suka lagu ni. I just love the melody! Melancholic sangat. 
This is the English version! <3
This post semata nak share lagu je hiks. Toddles! x

You May Also Like

1 comments

  1. qila otw khatam ko sabajappppp hahahaha tp lagu dia mmg catchy hihihi

    ReplyDelete