Servis Edit Blog | Minimalist Theme Sahaja

apple, bed, bedroom
Haippp! Ada sesiapa nak template baru tapi malas atau tak tahu nak buat macam mana? Tak perlu risau sebab saya boleh tolong cantikkan blog anda dengan harga yang berpatutan dan mampu milik! Tema yang saya buat hanya berkonsepkan minimal dan clean look sahaja . Boleh tengok live demo untuk blogger template yang saya buat dibawah. Sila fahamkan yang template features dan design adalah sama ibarat saya menjual blog template tetapi dengan tambahan installation servis. I hope you are interested with my works!

blogger templateblogger template

[The Primrose - live demo] // [The Jupiter - live demo]

Theme: Minimalist (only)
Harga: RM30

Template Features: 
▶ Two column layout
▶ Header (word only) / Use your current header
▶ Sticky menu bar on top / Basic menu tab underneath header
▶ Customised search bar gadget
▶ Customised popular post widget with hover effect
▶ Customised  pager with hover effect
▶ Social media share button under every post
▶ Auto resize blog post photo (depending on how you manage your blog post photo before)
▶ Read more / Jumplink function (upon request)
▶ Stylized jump link button with hover effect
▶ Back to top button
▶ Instagram widget (upon request)
▶ Social media icons for sidebar
▶ Mobile friendly through blogger setting

Berminat nak ada blog yang kemas dan nampak minimalist? 
Hantarkan sebarang pertanyaan dan maklum balas di Facebook Eeca Shyaa. 

Butiran yang saya perlukan adalah:
☑ Email dan password untuk proses pengubahsuaian
☑ Kod warna yang anda inginkan (background berwarna atau putih sahaja)
☑ Pilihan untuk menu tab (stick on top atau basic)
☑ Pilihan untuk read more function

** Header adalah bergantung kepada format gambar yang anda gunakan. Jika header asal anda bukan dalam format png, saya akan tukarkan ke default header (word only) bersesuaian dengan blog anda.

Cara bayaran:
Bayaran hanya dibuat melalui akaun CIMB sahaja. Bukti/resit pembayaran adalah wajib.

Memo:
■ Kerja pengubahsuaian hanya dilakukan selepas anda membuat bayaran.
■ Memandangkan saya kerja pada sebelah pagi, saya akan mula edit blog anda pada sebelah malam. (I will inform you before proceed with the editing)
■ Tempoh minima yang diambil untuk siapkan blog ialah dalam 2-3 hari atau kurang mengikut giliran.
■ I am open for any discussion regarding the blog design. Cheers!! :)

Be my first client? I hope I will get your support!! 
Contact me through Facebook for any inquiries! x  

Comments

  1. Boleh blast untuk blogger lain :) thx echa sbb sediakan servis mcm ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi sy nak cuba cari side income dengan cara ni ^^

      Delete
  2. Cantik, kemas. Keep it up dear!

    ReplyDelete
  3. macam teringin tapi susah sikit la skrg sbb takda banking online. :)

    Harap bukak lagi akan datangg =)

    ReplyDelete
  4. serious cantikkkkk. kmk suka nak simple2 macam tk. :D

    ReplyDelete
  5. neat n nice !
    Jemput join :https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete
  6. Cantikla mcm teringin je. Insyaallah nti sy contact.

    Eeca, sy ad bt ga this month. Kalau sudi, join la eh. Hehhehe

    http://aienzunnur.blogspot.my/2016/10/time-for-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Cantik! Tengok blog eeca sekarang pun best je. Clean and minimal :)

    ReplyDelete

Post a Comment