#MYTRAVELOKAESCAPADE : Fourth Week Winner!

by - January 23, 2017


So it has been a long time I didn't update my blog. I don't even visit the website for the past few weeks. Yeah I'm on a super long hiatus. Mood blogging tersangatlah kelaut. Sebelum tahun baru bukan main lagi berazam nak update blog setiap hari. Hahah. Hampeh. So, this is just a short update, perhaps, to let you know that I'm back! 

So if you read my previous post, it's obvious yang saya join Traveloka contest. Saja nak cuba nasib kot kot boleh melancong free. Yes I did put my expectation high to win the grand prize but sadly rezeki tak sampai situ. Instead, I won the weekly prize! Pun kira okaylah dapat habuan. Tak sia-sia taip karangan berjela-jela demi nak memikat hati Traveloka. :P 

traveloka travel tickets


So, adanya hadiah dari Traveloka, I still haven't decide where to go this year. Teringin betul nak ke Korea but mungkin tahun ni tak dapat lagi nak jejak kaki ke sana. Or maybe yes or maybe no. Tengok keadaan kewangan lah hahah. I have been very boros bulan ni. I bought some skincare products for the sake of myself. Stay tune for the post! Now tengah fikir nak buat apa dengan voucher Traveloka ni. Memandangkan tak banyak, kenalah cari the cheapest place to go. Mungkin cukup untuk support hostel 3 4 hari huhuhu. Anyway, tahniah untuk winners Traveloka contest yang lain jugak!! Untuk yang menang weekly prize, how are you going to use the voucher? Hiks

You May Also Like

6 comments

  1. Congrats eeca 😍 seronok tengok rakan blogger yang dikenali menang tau. Melancong dalam negara pun best jugak. Kalau Korea, lagi best! Hehe.

    Nanti dah decide destinasi, update sini okay 😊

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah..ada join jugak hari tu tapi tak ada rezeki nk menang..

    ReplyDelete
  3. oiiii lamakkk na mendiammm.... rinduu kk hahaha.. ingat u melancong tekk u uuu... btw. tahniah menang. btw apa hadiah tek? sik madah skali. and welcome back. sama jak azam tahun baru kita duak nak update setiap hari. hahaha kelauttttt.

    ReplyDelete
  4. Congratulations!

    Sabah pun best! hahaha

    btw, I've changed my blog url to https://nurulrasya.com/ so If you still want to put me in your blog list, can you please change the link.

    Arigatou xD

    ReplyDelete