Menang #MYTravelAdventure Contest By Traveloka

by - May 23, 2017

cuti cuti malaysia


Ahad lepas plan nak update entri blog. Tapi terjebak pulak tengok drama My Secret Romance. Lastnya sempat blogwalking saja tapi tak ingat berapa ketul blog yang aku dah singgah.

Alhamdulillah tak sangka pulak akan menang contest Traveloka untuk kali kedua. Contest kali ni aku siapkan betul-betul dalam masa beberapa jam lagi nak due date. Nasib baik sempat. Untuk hadiah kali ini, sebagai top 3 winners, aku dapat kupon bernilai RM1000 yang boleh digunakan untuk bayar hotel atau beli tiket kapal terbang.

Traveloka bagi option either nak pecahkan kepada dua atau tak tapi aku decide untuk ambil yang untuk beli tiket kapal terbang je. Bila dah pilih tu, means tak boleh lagi guna kupon tu untuk bayar hotel. Aku dah survey tiket ke Korea. Boleh bayar full guna kupon. Hiks tau-tau je Traveloka ai nak bercuti jumpa bakal mak mertua dan bakal husband kahkahkah. 

traveloka contest

Tahun lepas pun aku ada join contest Traveloka pasal #MYTRAVELOKAESCAPADE : CHASING THE BEAUTY OF KOREA. Menang jugak dalam minggu keempat. Dapat la jugak kupon. Tapi sampai sekarang aku belum guna lagi kupon tu huhuhu.

Destinasi pilihan memang first pilih Korea hahaha. Anyway, tahniah jugak pada pemenang-pemenang lain. Jom kita bercuti beramai-ramai! Untuk Traveloka pulak, next time buatlah contest lagi. Boleh ai join lagi. Hihihi. 😄😄😄

Toddles! x

You May Also Like

15 comments

  1. yg atas sekali tu ko kah?

    tahniah!!!

    ReplyDelete
  2. Congrats eeca! ❤ masa lenne baca entry eeca tu pun lenne dah boleh agak eeca berpotensi utk menang sbb lenne suka sgt entry tu hehe :D

    Lenne Zulkiflly Blog

    ReplyDelete
  3. bah.... pigi korea nun boh lupak ngembak bakal suamk pulang k.. btw, tahniah~

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. tahniah eecha.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki..
    Tahniah E'eca 😍..
    Akak tumpang gembira..

    ReplyDelete
  6. tahniah eecaa. kalau takde org nak teman travel, kita ada taw. hehhehe #bodek

    ReplyDelete
  7. Masa baca entri Eeca dah agak dah Eeca boleh menang. Congratz!!!! Bestnyaaaa and selamat bercuti <3

    ReplyDelete
  8. Congrats! Korea best pergi time autumn or spring. Klau summer panas sangat, winter sejuk sangat lol

    ReplyDelete
  9. congrats!! bestnya..dpt coupon dr traveloka!!!!!.. pergi winter pun best..blh main ski..hehe..

    ReplyDelete
  10. pergilah tebus kupon dear, kalau tak nak meh bagi orang sini, hehe

    http://www.neezalife.com/2017/05/seorang-wanita-kena-amalkan-harum-malam.html
    http://www.neezalife.com/2017/05/jom-iftar-di-restoran-nelayan-gombak.html

    ReplyDelete
  11. Wow..

    Awesome.nak kena baca entri2 top 3..kut-kut next time aku rajin nak join contest..hehe

    ReplyDelete