Be Curious : What's The Deepest Hole We Can Possibly Dig


What's The Deepest Hole We Can Possibly Dig? 

Pernah tak terfikir berapa dalam lubang yang kita boleh gali di muka bumi ni? Haa kalau nak tahu, rajin-rajinlah tengok video yang saya share! Tak rugi kalau tengok!

credit :


-
-
-

P/S: Mula dari sekarang, 'Be Curious' akan jadi part of this blog where I will share video atau info-info menarik yang saya jumpa dalam dunia internet ni. Rajin-rajin la jenguk blog kita okay. :P

Comments

  1. uuuu....ingatkan tembus tek antara bumi. tapi sik..cam sik cayak juak. terasa besar bumi tok even dah dikorek sedalam ne pun...Subhanallah!

    ReplyDelete
  2. Hai Eeca !

    woaaahhh dalam betul lobang yang dpt digali !
    teringat masa bljr subjek sains dedulu.
    byk lapis kerak bumi ni kan? hehe

    *masih mencari mood menulis T____T

    ReplyDelete
  3. menariknyaaa.. dah tengok video tu. keep on posting ya..

    ReplyDelete
  4. seram nya dok sebelah tu but the view is breath taking!

    ReplyDelete

Post a Comment