Be Curious : What's The Deepest Hole We Can Possibly Dig

by - July 31, 2017


What's The Deepest Hole We Can Possibly Dig? 

Pernah tak terfikir berapa dalam lubang yang kita boleh gali di muka bumi ni? Haa kalau nak tahu, rajin-rajinlah tengok video yang saya share! Tak rugi kalau tengok!

credit :


-
-
-

P/S: Mula dari sekarang, 'Be Curious' akan jadi part of this blog where I will share video atau info-info menarik yang saya jumpa dalam dunia internet ni. Rajin-rajin la jenguk blog kita okay. :P

You May Also Like

5 comments

  1. uuuu....ingatkan tembus tek antara bumi. tapi sik..cam sik cayak juak. terasa besar bumi tok even dah dikorek sedalam ne pun...Subhanallah!

    ReplyDelete
  2. Hai Eeca !

    woaaahhh dalam betul lobang yang dpt digali !
    teringat masa bljr subjek sains dedulu.
    byk lapis kerak bumi ni kan? hehe

    *masih mencari mood menulis T____T

    ReplyDelete
  3. menariknyaaa.. dah tengok video tu. keep on posting ya..

    ReplyDelete
  4. seram nya dok sebelah tu but the view is breath taking!

    ReplyDelete