The Foxy Baby

Hiks. I'm kinda a happy girl right now. Barang yang ditunggu-tunggu akhirnya tiba yeay! Been waiting one month for the baby to be shipped. And around two weeks to arrive here. Surprisingly It arrived early than I expected okay. Sebab tu rasa eksaited sangat bila dapat sms dari abang poslaju hahaks. Sebab I didn't really put high expectation untuk tarikh parcel tu datang. Dapat je sms terus laju kaki ni melangkah pergi ofis poslaju haha. Dekat je dengan tempat kerja. xD

So jeng jeng jeng... Nak tahu apa barang yang ditunggu-tunggu tu? Keep reading then!

A post shared by Eeca Shyaa (@eecashyaa) on

Its my foxy baby yeay! Makan tak kenyang tidur tak lena je terkenang-kenang nak beli benda ni hahaha. Sorry to say but planner addict memang macam ni perangai. Selagi tak dapat selagi tu tak betul mood. Even journal atau notebook dah berlambak tetap je ada yang akan buat jatuh hati. Huhu. Kalau dah suka tapi tak beli memang mengigau kalau tidur. :p

Ini teaser je. In next post saya akan bagi details benda ni. Mana lah tahu kot-kot ada yang terjebak fall in love dengan benda ni kelak. Saya tak bertanggungjawab atas sebarang godaan syaitonirojim okay hahaha.

And for those yang nak beli preloved journal yang leather style macam ni, saya ada jual tau. Sila check Carousell shop saya.


Jual sebab nak fund beli yang baru sebenarnya. Tapi tak terjual-jual pulak yang preloved punya. Huhu. Kalau ada kawan yang nak ke do let me know!

Wait for next entry to see apakah bendanya itu dan macam mana nak guna. Hehehe! Toddles~

14 comments

  1. Heard about foxy before, ada sorang blogger tu mmg suka planner juga ...

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak tunggu your next entry!
    This foxy look so sexy AF!!! I myself cannot tahan haha

    Atheera / http://atheeradayana.com

    ReplyDelete
  3. Eeca dan planner berpisah tiada. Hehe. Nanti cerita eh apa dalam planner ni :)

    ReplyDelete
  4. made in usa tuuu..anteknya, xsabar nk tgk guna cmne..huhu..

    ReplyDelete
  5. Cantik cover dia. Kak ana suka :)

    ReplyDelete
  6. nampak elegan planner tu!
    kita pun sukakumpul planner. addict!

    ReplyDelete
  7. pergh! idaman! kamek selalu tangga jak, mun beli nya sik pernah gik. maklumlah lebih suka nangga tulisan kedak cakar ayam. penuh emosi sikit. hahahah
    :)

    ReplyDelete
  8. Cantiklah pulaaaa.... Nanti kalau ada kawan ena nak beli planner, ena kabo depa suruh mai laman web tu ya

    ReplyDelete
  9. Eecaaa cantiknyaaaa! I'm so into planner!

    ReplyDelete