Posts

Showing posts from September, 2017

One More Light - Linkin Park | September Playlist

Image
One More Light - Linkin Park Lyrics[Verse 1] 
Should've stayed, were there signs, I ignored?
Can I help you, not to hurt, anymore?
We saw brilliance, when the world, was asleep,
There are things that we can have, but can't keep..

[Chorus]
If they say,
Who cares if one more light goes out?
In the sky of a million stars,
It flickers, flickers,
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are,
Or quicker, quicker,
Who cares if one more light goes out?
Well I do..

[Verse 2 ]
The reminders, pull the floor from your feet,
In the kitchen, one more chair than you need,
oh And you're angry, and you should be, it's not fair,
Just 'cause you can't see it, doesn't mean it, isn't there..

[Chorus] 
If they say,
Who cares if one more light goes out?
In the sky of a million stars,
It flickers, flickers,
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are,
Or quicker, quicker,
Who cares if one more light goes out?
Well I do..

[Instrume…

Kesan Dan Kebaikan Menggunakan Sarung Bantal Satin Pada Rambut

Image
Siapa ada masalah dengan rambut dia kita geng okay. Rambut aku jenis kasar. Dahlah kasar, kering lagi. Jenis frizzy hair yang serabai serupa hantu kak limah k. Dah guna conditioner anti frizz segala pun tetap jugak macam tu. Guna alternatif lain pun dah. Dulu pernah guna santan kara as mask rambut. Tapi aku tak pasti la perubahan apa yang benda tu buat pada rambut aku. Tak konsisten guna memang tak nampak la efek kan.



I never stop looking for how to make my hair smoother, how to cope with frizzy hair, how to keep hair moisturize etc. Cari punya cari then aku terjumpalah satu tips ni. Tips paling mudah sekali nak buat! And surprisingly it works for my hair k!

Tidur Guna Sarung Bantal Satin Yes this is the tips yang mudah gila tu. Tidur guna sarung bantal satin!! Dan tips ni memang boleh dipraktikkan hari-hari. Aku baca tidur menggunakan sarung bantal yang menggunakan material satin ni akan membuatkan rambut kita jadi lebih lembut dan sihat okay. And yes, this tips actually works! Aku …

I Choose To Be A Minimalist

Image
Ever since I read about minimalism on someone's blog that day, aku terus terfikir tentang benda ni sampai tak sudah. Yang lagi menguatkan diri aku untuk jadi minimalist adalah bila aku tengok betapa semaknya dapur rumah yang penuh dengan bekas untuk simpan makanan, tupperware gitu yang mak-mak suka simpan. Penuh satu almari. Sampai berhabuk berdebu bersarang lagi. Boleh jadi ada sarang dinasour jugak.

Bila masuk bilik sendiri dan tengok semua benda yang ada, terus aku ter-omg banyaknya barang! Paling pening kepala bila dah tiba masa nak mengemas. Tak tahu mana nak simpan mana nak eliminate. Same goes to my wardrobe. Baju yang dah tak pakai pun simpan dalam tu.

Most of the space are occupied with stuff that we keep sebab sayang nak buang dan sebab kita rasa kita akan guna lagi benda tu in future. But the truth is, all the stuff yang kita refused nak buang tu semuanya remains untouched forever k. Haa cakap nak guna balik tapi tak jugak. Lastnya memburuk lerr disitu je.


Apa itu mini…

Pemenang Planner Giveaway By Eeca Shyaa

Image
Hi semua!! Tiba masanya untuk aku umumkan pemenang Senarai Peserta Planner Giveaway by Eeca Shyaa. Giveaway tu dah pun tamat pada 31/08. Terima kasih kepada 55 orang blogger yang dan join giveaway tak seberapa ni. Hehee!
Untuk tengok senarai peserta boleh klik sini Senarai Peserta Planner Giveaway by Eeca Shyaa.
Dan pemenang bertuahnya adalah....

Tahniah kepada pemenang bertuah :) Sila email butiran nama, alamat dan no telefon ke xechalogy@gmail.com untuk tuntutan hadiah okay? Tempoh tuntutan adalah sehingga 16/09/2017.
Bagi yang tak menang jangan frust okay. Next time boleh buat giveaway lagi. :P

Say Hello To The Artisanal Pizza!

Image
Have you ever thought about eating pizza in a different version? What would cross your mind when talking about pizza? Probably Hawaiian chicken? Or pepperoni is it? Well, it's time to move on with that typical round pizza gaisss.

The reason is that Anchor Food Professionals has launched an exciting campaign called PizzArt with their partners to celebrate pizza in all its shape and sizes. Yeayy!! Whether you are a hard-core foodie or a discerning gourmand, these pizzaz gonna bring you to another level!

Here Comes The Artisanal Pizza by Anchor Food Professionals! What is artisanal pizza? Easy peasy. It's a pizza but doesn't look like a pizza, but it's still a pizza. This new pizza creation was conceptualized and created by Anchor Food Professionals' Hot Cooking Chefs as a way to help their partners create more excitement and variety in what they offer to their customers.

Using only the finest dairy products available, these artisanal pizzas are made with Anchor prod…

Hiking at Canada Hill Miri

Image
Hiking has been one of my favorite outdoor activity for now. I've been longing to do this, I mean, spending time doing fun activity outside since forever cause back then I never had a chance to do so cause I don't really have much friends who enjoy this kind of stuff. Forever stuck in the house lol. It's a no no for me to go alone, hiking in the jungle without anyone. Penakut okay! I'm still an amateur, not yet an expert.

Dulu aku memang tersangatlah tak aktif dengan benda macam ni. But as I've grown up, I find this thing interesting and exciting, and addictive as well even though it is tiring. I love being surrounded by nature cause it gives me a little serenity!

I Challenge Myself Yippie Yeay!  Why did I say so? Sebabnya adalah aku ni seorang yang takut tinggi dan ada anxiety yang memang endless. Orang yang ada anxiety memang paham kot. Anxiety ni too much worry about something. So bila aku hiking, lots of thoughts ada dalam kepala. What if I fall? Kalau aku pij…

Simple Guide To Buying A House In Malaysia

Image
Buying a house in Malaysia can be quite a daunting experience for first time buyers. The process of buying a new house in Malaysia can be as tedious as you can imagine because you do not know the procedure of buying a new house in Malaysia. This useful guide will go through the steps of buying new house in Malaysia.



Simple Guide To Buying A House In Malaysia 1. Invest in yourself  Many people missed out this very first step when it comes to buying a property, only to end up with regrets because they did not pay much attention to little details that could end up being so important. Take some time to do your research on the properties you are aiming at. You could also meet the property experts, property investors and home buyer to gain some knowledge from them or listen to their advice if you have any queries.

2. Know the average price.  If you are planning to buy a house in Kuala Lumpur, this important figure will give you an idea of how much you might be spending in buying a house. Th…