Pemenang Planner Giveaway By Eeca Shyaa


Hi semua!! Tiba masanya untuk aku umumkan pemenang Senarai Peserta Planner Giveaway by Eeca Shyaa. Giveaway tu dah pun tamat pada 31/08. Terima kasih kepada 55 orang blogger yang dan join giveaway tak seberapa ni. Hehee!

Untuk tengok senarai peserta boleh klik sini Senarai Peserta Planner Giveaway by Eeca Shyaa.

Dan pemenang bertuahnya adalah....


Tahniah kepada pemenang bertuah :) Sila email butiran nama, alamat dan no telefon ke xechalogy@gmail.com untuk tuntutan hadiah okay? Tempoh tuntutan adalah sehingga 16/09/2017.

Bagi yang tak menang jangan frust okay. Next time boleh buat giveaway lagi. :P

16 comments

  1. Alaa xde rezeki menang. 😭😒

    Tahniah pada pemenang.

    ReplyDelete
  2. wahhhhh siapakah beliau itu yg bertuah? tahniah !!!

    ReplyDelete
  3. rasa mcm dah follow blog echa ni tp kena follow semula pulak hehehe

    ReplyDelete
  4. hai eecha..nanti akak email ya..thanks 😊

    ReplyDelete
  5. Hello, hope boleh follow balik blog saya dan lihat produk merawat ekzema. tq! https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. haha sungguh la bukan rezekinya. my number is 26 :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  7. auw tak dapat. takpelah. bukan rezeki! congrats winner! <3

    ReplyDelete
  8. Tak sempat pula ikut giveaway ni.. Apa2 pun.. tahniah kepada pemenang ;)

    ReplyDelete