11.11 Shopee Super Sale - Shop Til You Drop

Have you taken the spin yet? Good news to online shopaholic!

Shopee Malaysia has already start their crazy 11.11 super sale now.  Started from 1 to 11 November,  they are offering RM11 deals, daily giveaways, free shipping, the Spin to Win game and more. More than than 3000 brands are offering discounts up to 90% off and the Shopee Lowest Price Guarantee in effect. Means that if any buyer finds a lower price for the same item on another platform, Shopee will refund them 120% of the price difference.

11.11 shopee super sale

Check out their website for more details!
www.shopee.com.my/1111



Social Media Highlights


shopee super sale



11.11 Shopee Sale Highlight


shopee super sale


Campaign Highlights

shopee super sale


Check out the rest on their website and get ready to shop til you drop!


8 comments

  1. Culture shock kejap tgk banyak betul sale2 online kat malaysia ni T___T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. tq! saya pun selalu shopping kat shopee ni xD

    ReplyDelete
  3. kena jauhkan diri nti habis duit hehe

    ReplyDelete
  4. Dan selalunya, bulan November...tarikh keramat 11.11 akan menjadi tarikh yang menjadi igauan kaki shopping online sebab ada banyak promosi yang akan dijalankan...tak cukup dengan itu, berpusu-pusu la laman web semua nak menyediakan harga yang paling rendah..hihihi

    ReplyDelete
  5. Nasib baik tak terjebak 11.11 hari tu. Jenuh menahan diri sebab gaji tak keluar lagi.

    ReplyDelete
  6. Bestnya ada sales. Nanti gaji nak shopping..

    ReplyDelete
  7. walaweyhh banyakkk betul jualan murahh ni, memang rugi tak rembat!! Hah nanti free, jom lerr singgah blog lubukseni.com

    ReplyDelete