Posts

Showing posts from December, 2017

Diari 2018 Yang Wow

Image
Tahun 2017 dah hampir nak tamat. Tinggal berapa minggu saja lagi. Bersediakah anda untuk tahun 2018? Haa sebelum masuknya tahun baru, ada satu benda yang korang mesti ready. Ramai yang aku tengok dah beli diari untuk 2018. Ada jugak yang dapat diari percuma dari company tempat kerja kan. Bagi yang tak pernah ada diari atau jurnal, please know that it is somewhat an important thing to have. A must have I could say.

Kenapa mesti ada diari? Sebab manusia ni kan pelupa (ke aku sorang je yang pelupa eh?). Jadi bila ada diari, bolehlah catat benda penting atau apa-apa nota dalam tu. Ada banyak juga kegunaan diari ni sebenarnya. Itu aku akan share dalam next post okay.

Tak tahu nak guna diary apa? Ada banyak pilihan okay. Meh aku senaraikan antara diari  2018 yang sangat cantik, comel dan wow gitew. Nak yang mahal atau yang murah, yang gorgeous yang simple, semua itu terpulang kepada anda. 
Hobonichi Diary

Hobonichi ni comel sangat. Harga pun boleh tahan. Kalau yang weekly ada murah sikitlah…

ProductNation – The Latest Product Review Site Everyone Should Know

Image
We are now living in a world where you can have everything sent to your home just by a simple click. In this modern digital era, online shopping is the best way to go. I love the concept of being able to shop without moving the feet but still able to browse as many products as we want just through the screen.

Online shopping has become the norm but the con of it is it left a feeling of confusion and doubt as you shop. Why? Because you will need to do the research and do some product comparisons so you won’t regret spending your bucks buying something you can’t touch first.

As for me, I barely go to the physical shop to buy beauty products because I know not everything is available in my town and it hards for me to find certain brands. Hence, I will always go to online stores where I can have a wide range of brands and items. Meaning to say, an important research needs to be done before purchasing. Guess what, I have stumbled upon this amazing ProductNation site recently while searchi…