Posts

Showing posts from February, 2019

Enchanted Light Wonderland 2019 in Miri

Image
I had a chance to see the light festival yesterday. I didn't expect much of it but yeah, okay jugak lah even tak banyak lampu. Wish they crowd the place with more colourful lights and turn the whole Coco Cabana jadi super magical place!

The entrance fee is RM6 for adult and free for children below age --- tak ingat lah. Reasonable price lah I guess. Since jarang-jarang ada benda macam ni di Miri, so why not we enjoy it right? I also had fun taking videos just so I could upload it on my Youtube channel. Not a pro videographer so excuse my low-quality-random-content-shot video.


Yeay another video uploaded! Please enjoy watching walaupun tak meletops.

Where It All Began

Image
The cousins read my blog post about Meeting His Family For The First Time and yeah, knowing they are looking forward to the sequel pretty much make me feel extra anxious. Lalu rasa mok simok ajak up next story. Hihi. Tapi aku tetap nak update part macam mana aku kenal N. It just for the sake of keeping some good memories to be read 20 years from now. Kononlah.

I used to make friends with strangers online. Mula start layan chatting masa zaman Yahoo Messenger dulu. Tapi gilalah banyak orang gila, banyak pervert. Yang sewel semua aku block terus. Then aku move on ke website penpal dan language exchange for the sake of healthy conversation. Syukur banyak orang waras. 
But then someone told me a heartbroken statement. What's the point of befriend with each other if one living on the other side of the planet? Yes salah aku sebab aku pi kawan dengan orang dari kutub utara. Okay kidding! Nak sangat kawan dengan orang dari negara lain kan. Hah. Disebabkan aku rasa useless dan pointless sa…

5 Things That Make Us Unique

Image
Please don't cringe on the title. I was inspired to do this topic from a book called Thoughts & Reflections. Aku yakin bukan aku seorang je yang unik. Tapi semua orang. Semua manusia yang ada dalam dunia ni adalah unik dan special. Even bila kita cuba untuk blend dengan banyak orang, kita tetap lain dari yang lain. Ada banyak benda yang membezakan kita semua. Tak perlu try hard sangat untuk fit in sebab bila kita belajar untuk terima diri sendiri seadanya, untuk embrace our own uniquess, we will be able to stand out boldly among the crowd.

Unique means being the only one of its kind; unlike anything else. Unique also means different from one another. So let's see what differentiate between me and you and everyone. Chinggg!

1. Pengalaman Tak ada satu orang pun yang pernah ada pengalaman sama. Walaupun kita pernah makan di tempat yang sama, pernah pergi ke tempat yang sama, kerja di tempat yang sama, pengalaman yang kita dapat semuanya lain-lain. What happens throughout you…

Meeting His Family For The First Time

Image
It was seriously my first time ever. Sebelum ni pernah jumpa mak ex-boyfriend but it wasn't as epic as this one. Haah. I had been anxious the moment he invited me to his lil' bro's wedding — which was 2 - 3 months before the real day comes. Kau rasa? Tak senang duduk bila tetiba teringat benda ni. Tipulah kalau aku cakap aku tak bingung. Macam-macam benda ada dalam kepala. Sampai N cakap macam aku pulang nok mok kawen. Hohoho.

It supposed to be a secret tapi ...  This part memang lawak. Family N taktau pun dia tengah in relationship cause he has been single for a long time (dan saya adalah orang yang berjaya memecahkan rekod single beliau setelah sekian lama xD ). Kecuali salah sorang adik dia which girlfriend dia adalah kawan aku. So masa dorang tengah diskus pasal table and seat, N cakap dia bawak kawan. Dan dia bagi nama aku dengan spelling yang sangat obvious e-e-c-a. Maka bermulalah sesi never-ending curiosity. Right at that time pulak adik dia cakap kawan N tu kawan…

4 Current Problems That Drive Me Insane

Image
4 Current Problems That Drive Me Insane.  Hi. I'm back after missing for a long time. Malas nak huha panjang sangat kenapa aku hilang dari radar. Cuma sekarang aku harap aku boleh istiqamah untuk update blog selalu. Tak janji tapi akan cuba sedaya upaya untuk rajin menaip. Konon mengalami writer's block padahal gago binge on Netflix gais.

So first entri untuk tahun 2019 ini adalah berkenaan dengan masalah yang aku tengah alami sekarang. Masalah ni aku percaya bukan aku sorang je ada tapi semua orang. Trust me. Without further ado, let's start with number one yang paling gila.


1. Masalah Keguguran Rambut Yang Dasat Siktauklah apa masalah tapi rambut aku makin hari makin menipis. Masa mandi dengan lepas mandi memang normal lah rambut tercabut banyak kan. Tapi masalah ni macam tak normal kalau jumlah rambut yang gugur tu over banyak. Seram tengok weh. Sampai aku google untuk cari fakta berapa banyak rambut atas kepala manusia. Aku takut rambut aku habis. :(

Sekarang aku cuba…