Posts

Showing posts from June, 2019

Embracing My Reading Hobby

Image
Hello. Lamanya dah tak update blog. Last update pun on May 15th. Almost sebulan lebih. Nak cakap life aku busy sangat memang tak lah jugak. Blame the Kindle. Ever since aku dapat benda tu, masa aku memang banyak habis ke membaca je. I supposed to write the book review here on my blog tapi tak terupdate sampai sekarang. I have like 16 book reviews pending to be updated. Review pendek setakat up dekat Instagram je. Banyak kerja nak buat. Procrastination is really, really bad you know.

Just to share with those who read my blog, Kindle is definitely worth buying. Aku memang minat baca buku lama dah. Dulu pun memang rajin beli buku. But reading progress memang agak slow which i tak tau kenapa. But bila dah ada Kindle, ko tengok lah 16 buku aku dah habis baca within 3 months. Gigih tak gigih. Hiks. 

If you happened to stumble upon my Instagram, i am turning the feed into bookish realm. Gigih ambik gambar flatlay k. And i am so happy to make friends dengan booknerds yang lain. Its really a …