Posts

Showing posts with the label miscellaneous

Pemenang Planner Giveaway By Eeca Shyaa

Image
Hi semua!! Tiba masanya untuk aku umumkan pemenang Senarai Peserta Planner Giveaway by Eeca Shyaa. Giveaway tu dah pun tamat pada 31/08. Terima kasih kepada 55 orang blogger yang dan join giveaway tak seberapa ni. Hehee!
Untuk tengok senarai peserta boleh klik sini Senarai Peserta Planner Giveaway by Eeca Shyaa.
Dan pemenang bertuahnya adalah....

Tahniah kepada pemenang bertuah :) Sila email butiran nama, alamat dan no telefon ke xechalogy@gmail.com untuk tuntutan hadiah okay? Tempoh tuntutan adalah sehingga 16/09/2017.
Bagi yang tak menang jangan frust okay. Next time boleh buat giveaway lagi. :P

Senarai Peserta Planner Giveaway By Eeca Shyaa

Image

Planner Giveaway By Eeca Shyaa

Image
Hi fellow bloggers! It's time for blog giveaway yeay!  Tak ada sebab sebenarnya saya buat giveaway ni. Memandangkan saya tengah dalam proses destashing barang-barang kesayangan, tiba-tiba terfikir nak buat giveaway. Nak jual pun rasa macam alang-alang nak letak harga so better saya let go dengan cara ni. Reason nak let go pulak sebab sayang jugak bila tengok planner ni duduk dekat rak buku je. Huhu. The planner needs a new owner! So yeah, maka terjadilah idea untuk buat blog giveaway ni. Hihi. Hopefully ramai yang suka lah. 
Planner ini adalah planner customade dan saya cuma guna sekejap jak sebab few weeks after tu saya terbeli planner baru. It's a preloved okay. Tapi keadaan planner masih baik dan comel. Insert dalam saya cuma letak lined paper. Dan semestinya saya akan bagi few freebies sekali. 
So yeah, jom follow syarat-syarat untuk join Planner Giveaway By Eeca Shyaa ni.  1. Follow blog Eeca Shyaa.  2. Follow Instagram Eeca Shyaa.  3. Follow Facebook page Xechalogy. 4. …

The Fate of the Furious

Image
I'm pretty sure everyone is talking about this Fast & Furious sequel right now. The Fast & Furious 8 or in another title is The Fate of the Furious is coming soon hooray! Are you ready to watch this? Are you ready to see abang abang sado beraksi? :P

The Fate of the Furious / Fast & Furious 8 Synopsis Now that Dom and Letty are on their honeymoon and Brian and Mia have retired from the game-and the rest of the crew has been exonerated-the globetrotting team has found a semblance of a normal life. But when a mysterious woman seduces Dom into the world of crime he can't seem to escape and a betrayal of those closest to him, they will face trials that will test them as never before.

From the shores of Cuba and the streets of New York City to the icy plains off the arctic Barents Sea, the elite force will crisscross the globe to stop an anarchist from unleashing chaos on the world's stage... and to bring home the man who made them a family. credit


The Fate of the F…

Lazada Birthday Blogger Contest

Image
Haippp! Sempena hari jadi Lazada Malaysia ni, mereka ada buat contest. Aku tengok banyak je blogger yang join Lazada Birthday Contest ni. Meriah semacam! Memandangkan aku belum ada benda nak update dalam blog, rasanya aku patut menyemakkan diri dalam senarai peserta Lazada Birthday Blogger Contestni. Jujur yang aku belum pernah shopping di Lazada ni. Tapi kalau cuci mata tengok barangan yang ada dalam website Lazada memang banyak kali dah. Macam-macam benda mereka ada okay! Rambang mata dibuatnya!

Website Lazada ni kalau dalam bentuk fizikal aku rasa dia akan jadi bangunan shopping mall 8 tingkat! Tapi kena add on satu tingkat lagi untuk foodcourt!

What do you love about Lazada Malaysia?
Macam-macam ada! Bab ni paling best dan win sekali bagi aku sebab tak payah susah-susah nak ke kedai cari barang. Kalau jenis pemalu macam aku ni memang heaven sangat dah Lazada ni. Semua benda di hujung jari. Cakap je nak apa memang semua ada. Nak cari kasut, gadjet, perabot, makanan, baju, barang me…

Notebook Giveaway Winner Update!

Image
Hi fellow bloggers! As you seen my post HERE, I have mentioned that the winner is given 24 hours to claim their gift. Sadly I have to find another first lucky winner as I didn't receive any PM from her. To be fair with the rules, the new winner has been picked based on Random.Org. And it goes to ...  http://be-mybanana.blogspot.my
Dear winner, you have 24 hours to claim the prize! PM me your name, address and phone number untuk tujuan pengeposan! Quick! :P 
Toddles! x