Posts

Showing posts with the label review

St. Ives Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub Review

Image
This St.Ives scrub is definitely my favourite! Nope, I don't lie. I don't simply say that for marketing. It's my honest feedback, girls. Haritu aku jalan ke Watsons nak cari scrub muka sebab scrub muka lama dah habis. Cun pula dekat timeline aku penuh blogger-blogger up cerita St. Ives yang ada packaging baru. Aku tahu yang apricot scrub tu je hihuu. Jadi aku cari la benda ni. Terus berkenan hokay!

Aku tak ingat berapa aku beli. Rasanya dalam RM19+ sebab ada promotion. Benda first yang buat aku jatuh cinta dengan scrub ni adalah packgaging dia! Manusia itu kan mudah tertarik dengan benda cantik. Second reason pulak sebab bau dia. Bau sedap sangat. Haa tapi aku beli bukan sebab dua ni je k. Orang cakap jangan beli secara membabi buta. Baca dulu.

St. Ives Radiant Skin - Infused With Pink Lemon & Mandarin Peel Extract
Bahan utama yang digunakan dalam scrub ni adalah lemon dan mandarin. Main reason kenapa bau dia sedap sangat. Aku rasa semua orang tahu yang lemon memang ba…

Energea NyloTough Cable Review

Image
Hai. Dalam post yang aku pernah tulis sini Fonemax X-Pro Nylon Cable Review, aku ada cakap yang aku akan buat review untuk cable kedua baru yang aku beli. So yeah here it is after a long year. Ditegaskan bahawa ini bukan paid review. Saja aku nak buat review ikhlas dari hati supaya korang tak beli cable bodoh yang mahal tapi tak boleh guna. 

Aku beli cable ni RM94 dekat Switch. Beli sebab saudara aku yang reccommend. Terus terang aku cakap aku benci beli cable untuk iphone. Sik boleh sebarang. Even beli yang mahal pun ada yang tak support atau tak certified. Apatah lagi kalau beli yang murah. So aku pilih untuk cuba brand ni. 
Energea Nylon Tough Cable Review
Cable ni aku dah guna 2 tahun lebih. Langsung tak ada masalah. Cable ni aku dah bawak travel nun jauh ke Korea. Kadang dia terbelit bergolong dalam handbag pun still panjang nyawa lagi. Gambar ni ni fresh aku baru snap. Kalau perati betul memang berdaki lah. Tapi buat-buat tak nampak jelah. Kepala atau ekor dia memang takkan pat…

Say Hello To The Artisanal Pizza!

Image
Have you ever thought about eating pizza in a different version? What would cross your mind when talking about pizza? Probably Hawaiian chicken? Or pepperoni is it? Well, it's time to move on with that typical round pizza gaisss.

The reason is that Anchor Food Professionals has launched an exciting campaign called PizzArt with their partners to celebrate pizza in all its shape and sizes. Yeayy!! Whether you are a hard-core foodie or a discerning gourmand, these pizzaz gonna bring you to another level!

Here Comes The Artisanal Pizza by Anchor Food Professionals! What is artisanal pizza? Easy peasy. It's a pizza but doesn't look like a pizza, but it's still a pizza. This new pizza creation was conceptualized and created by Anchor Food Professionals' Hot Cooking Chefs as a way to help their partners create more excitement and variety in what they offer to their customers.

Using only the finest dairy products available, these artisanal pizzas are made with Anchor prod…

Book Review | Let It Snow - Three Holiday Romances by John Green, Maureen Johnson and Lauren Myracle

Image
Title: Let It Snow - Three Holiday Romances
Author: John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle
Publisher: Penguin Young Readers Group
Genre: Young Adult Fiction

Want to know how long it took me to break up with my "perfect" boyfriend and make out with a new guy? It had taken...wait for it...twenty-three minutes!
Let It Snow Synopsis
The worst blizzard for fifty years, three wintry love stories, one magical night!

It's Christmas Eve and Gracetown has been buried by snow. But the weather is more than just an inconvenience. When one girl unexpectedly steps off a stranded train, she sets off a series of life-changing events.

Soon fourteen pumped-up cheerleaders will descend on the local Waffle House, the Duke's DVD night will be rudely interrupted for a Twister mission, and a lovesick barista will determine the fate of a single teacup pig.

As the three stories collide, strangers cross paths and romance blossoms with heart-warming consequences.

My Thoughts
I do love this boo…

Book Review | Wanderlove By Kirsten Hubbard

Image
Title: Wanderlove
Author: Kirsten Hubbard
Publisher: Delacorte Press Books for Young Readers
Genre: Young Adult, Travel, Adventure, Romance, Self-Discovery

"It all looks like it's been in a battle."  "Maltreated mangoes," Rowan says.  Is he actually joking with me? I smile tentatively.  "Abused avocadoes." I try. "Warmongering watermelons." "There aren't any watermelons" -- "That's because they lost the war."
Wanderlove Synopsis
It all begins with a stupid question: Are you a Global Vagabond?

No, but 18-year-old Bria Sandoval wants to be. In a quest for independence, her neglected art, and no-strings-attached hookups, she signs up for a guided tour of Central America—the wrong one. Middle-aged tourists with fanny packs are hardly the key to self-rediscovery. When Bria meets Rowan, devoted backpacker and dive instructor, and his outspokenly humanitarian sister Starling, she seizes the chance to ditch her group and join them…

Book Review | The Reluctant Heiress

Image
Title: The Reluctant Heiress (Previously published as Magic Flutes)
Author: Eva Ibbotson
Publisher: Speak
Date Published: 1982
Genre: Young Adult/Teens/Historical Romance

"Breathe?" said Tessa, shocked. "I don't need to breathe when I'm with you."
The Reluctant Heiress Synopsis Being an heiress in 1920s Austria with nothing but a broken-down castle to your name and nary a penny in your purse could be frustrating for anyone but the Princess Theresa-Maria of Pfaffenstein. “Tessa,” however, is thrilled with her situation, as it allows her to concentrate on her love of the arts—and no one in the Viennese opera company need know that their delightful and charming under-wardrobe mistress is really a princess. But when the dashing self-made millionaire Guy Farne arrives at the opera in search of suitable entertainment for his high society guests, Tessa realizes that there may be more to life—and love—than just music. But while the attraction between them in undeniable, …

Food Hunting : Places To Eat in Kuching

Image
Kalau aku cakap a short trip mean it is really a short trip. I finally got a chance to visit Kuching city again after few years. First time datang Kuching masa tahun 2003 or 2004 agaknya. It has been a long time lah. Actually this was an unplanned trip. I was thinking hard about where to travel this year and suddenly Kuching crossed my mind. Bila survey tiket ngam ngam harga murah, I just bought it on the next day. I didn't discuss with my parents before purchasing them cause I'm afraid they won't let me go. So the only possible way to get the green-light from them is to buy it first. I'm pretty sure dad won't let me sia-siakan the ticket hehehe!

Omnomnomnomnomnom ~  Rasanya aku datang semata nak buat aktiviti food hunting dan menternak lemak tepu je. Tak banyak aktiviti lain yang aku buat sebab aku datang pun dalam 5 hari je. Jumpa anak buah Adam dan Naila tapi tu aku akan cerita dalam lain entri lah. Hiks.

* * * * * * * * * * 
First Thing To Get While in Kuching!…

Adonit Jot Pro Stylus Review

Image
Adonit Jot Pro | Untuk sesiapa yang guna tablet ataupun iPad selain iPad Pro, entri ini adalah untuk ada. Kalau ada yang minat digital drawing, sketching, digital note-taking etc, benda yang aku nak kongsi ini adalah tool yang akan menyenangkan kerja korang. Pernah guna stylus yang pakai sponge material? Boleh klik SINI untuk tengok stylus yang aku maksudkan. Sebelum ni aku guna tu dan aku rasa bodoh gila sebab benda tu langsung tak bagi kerjasama. Jangankan nak melukis, nak jot down nota pun susah. Cari punya cari, akhirnya aku jumpa stylus yang compatible dengan iPad aku dan juga tablet lain.



Ini sahaja yang ada dalam kotak. Insert hitam tu superb sebab ada adhesive strap yang menahan stylus tu supaya tak terlampau berasa gegaran bila di goncang oleh customer yang tengah fikir nak beli atau tak nak beli. (admit it that you always shake the stuff before you purchase them.. or is it only me? lulz). Mine is in a rose gold color. Adonit Jot ni ada banyak jenis dan yang aku punya adalah …

Lihit Lab Teffa Pen Case Review

Image
Semalam parcel dari Jepun sampai. Gembira bila benda yang ditunggu-tunggu akhirnya dah dalam genggaman. Memandangkan aku memang suka gila dengan pen, maka aku pun carilah tempat simpan pen yang lebih besar dan boleh simpan barang stationery yang lain. And yeah, to place everything in one place would be much better than carrying multiple items so I decided to get a brand new pen case for myself. 

Teffa pen case ni adalah pilihan hati aku. I was scrolling the @umbooba IG dan tertengok pen case yang dia guna. Terus jatuh cinta dan terus meroyan nak yang tu jugak lol. Proses mencari pun dimulakan tapi hampa sebab pen case ni tak ada jual di Malaysia. Nak cari yang lebih kurang sama pun tak ada. Final choice aku adalah mintak tolong @japaneasyshopper yang belikan. Walaupun postage mahal sebab nak ada tracking number, aku sanggup demi stationery hiks. For those who still don't know this one fact about me, let me tell you that I am a hardcore addict of stationery! 


Ini adalah interior T…

Book Review | You Can't Run by Mandy Thomas

Image
I was in the bookstore that day, looking for a brand new novel to buy and read. The fiction genre seems to be a bit off for me during that time so I decided to pick a non-fiction book. I went through few books and finally found one that absolutely caught my attention. This book is based on true story and I never thought it would be so heartbreaking and horrific. 


This is a really tough book to read. It's about a domestic violence against a woman named Mandy who has to endure every single pain and she has to struggle to live her life by not letting the fear eats her away. Just with a soft touch by a stranger, her life is completely ruined.

Dusty muncul dalam kehidupan Mandy dengan personaliti yang boleh dikatakan baik pada permulaan. Tapi semakin mereka rapat, Dusty mula mengongkong setiap apa yang Mandy lakukan dan dia mula bersikap celaka dan baran yang teramatlah sangat. Geram okay geram. Pada tahap awal cuma penampar. But the tortures become worst that I cannot brain how can t…

Hostel Review | Revopackers, Kuala Lumpur

Image
I was in Kuala Lumpur last week with my mother, sister and friends. It was only five of us on this short leisure trip. I booked the flight tickets earlier but I didn't manage to find any place to stay. It was like 4 hours before we arrived in KL that we made a reservation at this hostel called Revopackers. It's completely a last minute action and we were lucky enough to get the (probably) last room or else we might be sleeping on the sidewalk because it's almost 12AM when we arrive. And yeah, it was my first time staying in a hostel and I really need to share my experience here. Let's start! 
First thing first, I'm going to tell you the location of Revopackers. I would say the place is absolutely strategic! Exactly behind Berjaya Times Square and it is very close to Imbi monorail station. Do take a look at the map prepared by the Revopackers. Easy access! We took a Grabcar from KL Sentral to here and the fare was less than RM10. Super cheap!


We stayed in a room th…