Posts

Postcard from West Virginia, USA

Image
Yesterday I have received an adorable DIY postcard from my online friend. Its all the way from West Virginia, USA. Never thought that receiving a postcard could make me happy! :D I guess its an old-school style to write a letter that not so many are into now. But somehow I just love all this DIY and vintage thingy okay! 

It just so adorable postcard from a cute girl. She's younger than me. I don't remember how did we become friends. But I guess she randomly added me on facebook and we chat each other quite often. I seriously love making friends online! I will tell more about it in next entry :) 
I went to Pos Malaysia today to figure out how to send letter overseas. The procedure is so simple! Buy the setem for international posting, stick it to your letter, pay what need to be paid and put in the mailbox! :D Jom main exchange postcard :P 
Well till here then! 
Toddles!

Intrigued by Everything

Image
I was born as someone who has so many question marks on top of my head. I keep wondering and questioning about everything around me. The why and how question never stop. There are pros and cons of being a passionately curious person. Talking about the pros, of course the only good thing is you can widen your knowledge and get to know about so many things by yourself. I would say it is something like force learning as you learn for the sake of satisfying your freaking curiosity. And sometimes the things that bothering you is sort of like "why do I have white spot on my teeth?" or maybe "do crab think fish can fly?" questions. Don't be surprised of random question that your inner self asking you. Certain times it is weird! 
Now lets talk about the cons. I don't know anyone else, but this is what I feel to be intrigued by everything and anything. Do you know that curiosity can lead to obsession in learning? I am so eager to learn about every single things tha…

Poskad Dari New York

Image
Yeay I am super duper excited to receive my first postcard ever. All the way from New York pulak tu! Hiks. Thank to blogger Farah sebab pilih saya to be one of the postcard receiver. Ingatkan melepas nak dapat poskad dari New York tadi :P 

Rasanya mengumpul poskad mungkin akan dijadikan hobi lepas ni :D Nak dapat poskad dari merata tempat. Eksaited jugak bila cek peti surat ada dapat benda ni. Taklah asyik receive surat loan je, bil elektrik bil air bil gas je hihihihi. 
Once again, thank you so much Farah! Saya suka saya suka saya suka :D ♥ ♥ ♥

Toddles!

Blogwalking Segment by RedBellas

Image
Jom join :D

Giveaway Holiday Bersama Mak Long!

Image
Jom meriahkan GA ni :) GA akan tamat pada 26 March 2016 jam 9 malam!

Segmen Blogwalking By Seindahcerita

Image
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
Syarat-syarat Penyertaan Sila Follow Blog SEINDAHCERITASila Like Page SEINDAHCERITA  Sila Follow Twitter @nieylanadiaSila Follow Instagram @nieylanadiaBuat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.Bonus! Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :) Meh join! :D

Simple DIY Facial Toner

Image
Untuk yang tak mampu nak beli facial toner boleh cuba buat this simple do-it-yourself toner. Seumur hidup aku terus terang aku cakap yang aku tak pernah beli facial toner. Aku cuma beli cleanser dengan krim malam je. Krim siang pun tak beli. Hiks. Not so into beauty stuffs so aku pun tak tahu sangat kegunaan lain lain ni. Hahaks. I really need to educate myself on this. Bukan tak jaga muka, but syukur alhamdulillah yang muka bukan jenis berjerawat. Cuma berminyak sikit dan ada acne yang sangat aku menyampah tengok. Asal period je memang akan timbul 1 2 biji jerawat. Dahtu leklek je tinggalkan parut. Huhh. 
So here we go. DIY facial toner ni sangat simple nak buat. Hiks. Dan insyaallah sesuai dengan semua jenis kulit muka. 
Cool tak? Macam beli yang dah ready made kan? Now take a look at this simple steps! 
Benda Yang Diperlukan : 
> Botol kosong or apa-apa bekas yang bersih > Cuka epal / apple cider vinegar > Distilled water (tapi aku guna air suam je hehee)
Cara - Cara: 
> Unt…