Posts

The Way I Am

Image
Zaman sekarang manusia berlumba-lumba nak jadi cantik dan kacak. Produk di pasaran macam-macam ada. Berlambak. Cakap je apa kau nak semua boleh dapat. Nak kurus? Fat Burner ada. Nak putih? Qu Puteh ada. Nak tinggi? Height Up ada. Nak bulu mata lebat? Hmm serum bulu mata arab mungkin boleh bantu. Aku tak kisah pun sebab itu memang fitrah manusia. Aku sendiri pun kadang teringin jugak nak jadi cantik. But sadly I am not really into it and I am simply a potato. I don't know why did they choose potato as a synonym for dull and uninteresting. Mungkin sebab kentang tu bulat dan nampak hodoh? Cis kalau dibuat french fries memang jadi kegilaan ramai jugak kan! Lagi lagi kalau kentang McD! Well, to be honest, I am completely a monotous aka a boring person. But it's not a crime to be simple, right? As long as it makes me comfortable, then I am all okay with whatever it is.




As  for the type of hijab I am using, I always use tudung bawal. And yeah, aku cuma ada 4 helai tudung bawal yang …

Pentingnya Privacy Protection Untuk Domain

Image
So, do you have a domain? Or are you planning to have your own domain in future? If your answer is a YES, then you gotta keep reading for the sake of your own knowledge and protection. I know some people are aware of this thing but some might not. If you are clueless, keep reading.
Apa itu privacy protection?  Privacy protection ini berfungsi untuk menyembunyikan segala personal details kita daripada WHOIS database. Bukan setakat WHOIS saja, ada banyak lagi website lain yang mempunyai fungsi sama. Dari fahaman aku, fungsi website tersebut adalah mereka menyimpan semua information dan details yang kita isi ketika register domain. Boleh dikatakan bahaya jugak sebab sesiapa pun boleh akses website ni dan baca apa yanga ada kat dalam tu. 
Pentingnya privacy protection!  Zaman sekarang memang sesiapa pun boleh guna internet. Ada yang gunakan untuk tujuan baik dan ada yang gunakan untuk tujuan jahat. In term of privacy protection, bila kau beli and register domain, kau kena isi personal de…

Notebook Giveaway Winner Update!

Image
Hi fellow bloggers! As you seen my post HERE, I have mentioned that the winner is given 24 hours to claim their gift. Sadly I have to find another first lucky winner as I didn't receive any PM from her. To be fair with the rules, the new winner has been picked based on Random.Org. And it goes to ...  http://be-mybanana.blogspot.my
Dear winner, you have 24 hours to claim the prize! PM me your name, address and phone number untuk tujuan pengeposan! Quick! :P 
Toddles! x

Notebook Giveaway Winners!

Image
Finally! My giveaway ended last night and I wanted to thank all the participants sebab sudi join. Ada 55 orang peserta semuanya (HERE). I wanted to apologise cause I didn't leave any comment on your giveaway entry and here you go, I really appreciate your participation! Now it's time to mention the two lucky winners!


The Doctors and The Hidden Vein

Image
Today I went to donate my blood for the third time! Have you ever done that? Kalau belum, sila ke hospital untuk menderma darah sekarang. Selain dapat bantu orang yang memerlukan darah, we also get lots of benefits from it okay. My experience today was a bit funny I guess! But sadly I can't laugh during the cucuk-jarum punya proses!


How Much Do You Know About Sarawak?

Image
I don't know how to react after watching this video. It's both funny and heartbreaking sebenarnya lol. This make me realize that I need to do something to get the fact right about my beloved Sarawak. Kindly watch and say your sincere thought about our state okay? :D


Toddles!

Senarai Peserta Notebook Giveaway By Eeca Shyaa