Posts

Lets Check Out Mahkota Hotel Melaka On Traveloka

Image
Rindu Melaka. Tengah kemas folder dalam laptop ada terjumpa pulak gambar masa day trip ke Melaka dulu. Tapi sayang sebab datang sana tak sempat nak buat apa pun. Hanya empat lawat beberapa tempat bersejarah yang terkenal. Trip yang kurang seronok sebab tak sempat nak merasa makanan best disana. Hehe. Ahems. Aku dengan makanan memang berpisah tiada okay. Kalau boleh tiap kali melancong memang aku nak try makanan yang ada di sesetengah tempat. Memandangkan aku orang Sarawak, mestilah makanan di Semenanjung lain dari yang lain kan. Macam tu juga sebaliknya.

Ada orang Melaka ke antara pembaca blog ni? Kalau ada silalah roger tempat makan best di Melaka. Kot kot nak jejak kaki ke sana lagi kan. Kalau dah kaki gatal nak melancong, cepat atau lambat memang sampai jugalah. Ada banyak lagi tempat yang aku tak sempat lawat.

Maka dengan sengaja aku pun gatal tangan cek tiket penerbangan dan sekaligus survey tempat best untuk stay kalau melancong disana. Macam biasa aku memang akan guna website …

Fastest Delivery and Freshest Flowers from A Better Florist

Image
A Quick Way To Get Fresh Flowers!

Great news! Malaysia flower delivery gets an upgrade with A Better Florist. This Singapore-based online florist became successful for their fast and free same day flowers shipping. Despite the remarkable delivery speed, their talented florists still manage to create beautifully handcrafted flower arrangements that can impress anyone. It’s definitely a cost-effective and hassle-free way of buying bouquets and Hampers KL. Malaysians looking for quick and timely delivery that won’t ruin your surprise, A Better Florist is the best flowers delivery in Malaysia.



Array Collection Of Flowers Crafted By Talented Florists Thankfully, their signature products and services from florist Singapore are also available here in Malaysia. Their cute and charming baby hamper Singapore and premium flowers Singapore can be purchased from A Better Florist—Malaysia’s online shop. Their bestselling hand bouquets have been carefully selected and crafted by talented and experi…

Diari 2018 Yang Wow

Image
Tahun 2017 dah hampir nak tamat. Tinggal berapa minggu saja lagi. Bersediakah anda untuk tahun 2018? Haa sebelum masuknya tahun baru, ada satu benda yang korang mesti ready. Ramai yang aku tengok dah beli diari untuk 2018. Ada jugak yang dapat diari percuma dari company tempat kerja kan. Bagi yang tak pernah ada diari atau jurnal, please know that it is somewhat an important thing to have. A must have I could say.

Kenapa mesti ada diari? Sebab manusia ni kan pelupa (ke aku sorang je yang pelupa eh?). Jadi bila ada diari, bolehlah catat benda penting atau apa-apa nota dalam tu. Ada banyak juga kegunaan diari ni sebenarnya. Itu aku akan share dalam next post okay.

Tak tahu nak guna diary apa? Ada banyak pilihan okay. Meh aku senaraikan antara diari  2018 yang sangat cantik, comel dan wow gitew. Nak yang mahal atau yang murah, yang gorgeous yang simple, semua itu terpulang kepada anda. 
Hobonichi Diary

Hobonichi ni comel sangat. Harga pun boleh tahan. Kalau yang weekly ada murah sikitlah…

ProductNation – The Latest Product Review Site Everyone Should Know

Image
We are now living in a world where you can have everything sent to your home just by a simple click. In this modern digital era, online shopping is the best way to go. I love the concept of being able to shop without moving the feet but still able to browse as many products as we want just through the screen.

Online shopping has become the norm but the con of it is it left a feeling of confusion and doubt as you shop. Why? Because you will need to do the research and do some product comparisons so you won’t regret spending your bucks buying something you can’t touch first.

As for me, I barely go to the physical shop to buy beauty products because I know not everything is available in my town and it hards for me to find certain brands. Hence, I will always go to online stores where I can have a wide range of brands and items. Meaning to say, an important research needs to be done before purchasing. Guess what, I have stumbled upon this amazing ProductNation site recently while searchi…

11.11 Shopee Super Sale - Shop Til You Drop

Image
Have you taken the spin yet? Good news to online shopaholic!

Shopee Malaysia has already start their crazy 11.11 super sale now.  Started from 1 to 11 November,  they are offering RM11 deals, daily giveaways, free shipping, the Spin to Win game and more. More than than 3000 brands are offering discounts up to 90% off and the Shopee Lowest Price Guarantee in effect. Means that if any buyer finds a lower price for the same item on another platform, Shopee will refund them 120% of the price difference.



Check out their website for more details!
www.shopee.com.my/1111



Social Media Highlights



11.11 Shopee Sale Highlight


Campaign Highlights

Check out the rest on their website and get ready to shop til you drop!


5 Beauty Products That I Use Every Day

Image
Everyone has their own beauty essentials and beauty routines. Ada yang suka guna mekap tebal, ada yang prefer simple, ada yang langsung tak guna apa-apa. Meaning to say that lain orang, lain cara dia berhias. Just in case you don't know this one fact about me, I'm not really into makeup thingy. I'm not the kind of girl who willing to spend one hour just to get my face done. If I had one hour to get ready, I will use maybe less than 10 minutes to ngesep (berhias) and use the left minutes to take a nap. I can go out with a naked face and it's not really a big deal to me --- cause yeah I'm kool liddat yo. :P