One More Light - Linkin Park | September Playlist


One More Light - Linkin Park Lyrics

[Verse 1] 
Should've stayed, were there signs, I ignored?
Can I help you, not to hurt, anymore?
We saw brilliance, when the world, was asleep,
There are things that we can have, but can't keep..

[Chorus]
If they say,
Who cares if one more light goes out?
In the sky of a million stars,
It flickers, flickers,
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are,
Or quicker, quicker,
Who cares if one more light goes out?
Well I do..

[Verse 2 ]
The reminders, pull the floor from your feet,
In the kitchen, one more chair than you need,
oh And you're angry, and you should be, it's not fair,
Just 'cause you can't see it, doesn't mean it, isn't there..

[Chorus] 
If they say,
Who cares if one more light goes out?
In the sky of a million stars,
It flickers, flickers,
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are,
Or quicker, quicker,
Who cares if one more light goes out?
Well I do..

[Instrumental + Bridge] 

(I do)

[Chorus/Outro]
Who cares if one more light goes out?
In the sky of a million stars,
It flickers, flickers,
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are,
Or quicker, quicker,
Who cares if one more light goes out?
Well I do..
Well I do..

Kesan Dan Kebaikan Menggunakan Sarung Bantal Satin Pada Rambut

atasi masalah rambut kering

Siapa ada masalah dengan rambut dia kita geng okay. Rambut aku jenis kasar. Dahlah kasar, kering lagi. Jenis frizzy hair yang serabai serupa hantu kak limah k. Dah guna conditioner anti frizz segala pun tetap jugak macam tu. Guna alternatif lain pun dah. Dulu pernah guna santan kara as mask rambut. Tapi aku tak pasti la perubahan apa yang benda tu buat pada rambut aku. Tak konsisten guna memang tak nampak la efek kan.

I never stop looking for how to make my hair smoother, how to cope with frizzy hair, how to keep hair moisturize etc. Cari punya cari then aku terjumpalah satu tips ni. Tips paling mudah sekali nak buat! And surprisingly it works for my hair k!

Tidur Guna Sarung Bantal Satin

Yes this is the tips yang mudah gila tu. Tidur guna sarung bantal satin!! Dan tips ni memang boleh dipraktikkan hari-hari. Aku baca tidur menggunakan sarung bantal yang menggunakan material satin ni akan membuatkan rambut kita jadi lebih lembut dan sihat okay. And yes, this tips actually works! Aku dah berapa hari guna sarung bantal satin and aku perasan yang rambut aku jadi lebih lembut dan ringan. Best!

kain satin bagus untuk rambut

Kebaikan Menggunakan Material Satin/Silk Pada Rambut

Material ni sebenarnya bagus untuk mengekalkan moisture rambut. Sesuai sangat digunakan untuk rambut jenis kering. Dan of course sesuai digunakan oleh semua orang tak kira rambut kau serabut macam hantu kak limah ataupun jenis rambut yang guna-jari-pun-boleh.

Material satin yang lembut ni juga membantu mengurangkan masalah breakage pada rambut. Mungkin disebabkan breakage ni lah rambut kita kurang sihat dan rapuh dan cepat gugur. Rambut aku gugur gila woi. Boleh botak dibuatnya. Sobs.

Dengan menggunakan material satin, ia juga membantu membuatkan rambut lebih ringan dan lembut. Aku rasa ni mesti ada kaitan dengan geseran yang berlaku pada rambut dan juga material kain yang digunakan as sarung bantal. Lembut yang kita guna, lembut jugaklah hasilnya kan.

It's Time To Ditch Your Cotton Pillowcase!

Aku  perasan yang tiap kali bangun tidur memang banyaklah rambut melekat pada sarung bantal jenis cotton ni. Habis gugur. It's been said that disebabkan material cotton ni lah punca rambut kita hancus. Even ada yang jenis lembut, but still cotton ni kan kain yang menyerap kelembapan. No wonder la rambut sentiasa kering. Selain tu jugak, penggunaan sarung bantal cotton ni jugak punca rambut kita jadi frizzy dan nampak sembap tak bersinar. Ciss baru ku tahu rupanya punca rambut aku persis orang gila.

Cuba gesel rambut korang pada material cotton dan satin. Friction mana lagi smooth? Mestilah satin kan. Tengok kain mana yang berkilat dan licin? Mestilah satin kan. No wonder la bagus untuk rambut. Bila bangun tidur memang akan ada serabai sikit but taklah kasar macam guna bantal cotton sebelum ni.

My DIY Satin Pillowcase

diy satin pillowcase

As we all know, benda bagus harga pun mesti la bagus kan. Since I am desperate to have my own silk pillowcase and desperate to fix my hair, I am using other alternatives for it. Tipu la kalau para hijabista cakap dia tak boleh buat DIY ni. The only thing you will need is tudung satin!! Tetiba dapat idea ni sebab aku teringat dengan tudung satin yang aku jarang guna dalam almari tu. Sebab licin kan tu lah aku tak suka sangat nak guna.

Makanya biar bantal aku je yang guna. Senang je nak buat. Tutup mata pun boleh. Aku just main ikat je. Tak ada dah nak iron bagai sebab tak sabar nak tengok result tips ni macam mana kan. And yes, memang ada perubahan k. Tidur pun sedap je guna kain satin ni! Lepas ni memang tak nak dah guna material cotton untuk rambut. Baibai sarung bantal cotton!

Maaf gambar agak buruk sebab aku update ni dalam keadaan rush sebab nak turun kerja. But yes, nampak buruk pun tetap bagi kesan yang baik pada rambut k. You guys should try kalau nak rambut sihat berkilat dan bersinar. Dan jugak ringan dan lembut!

Kalau ada rezeki ada banyak duit bolehlah beli complete set sekaligus dengan bedspread. Sebab material satin ni jugak bagus untuk kulit! Aku akan share pasal ni in the next post okay. Toddles!

I Choose To Be A Minimalist

minimalist

Ever since I read about minimalism on someone's blog that day, aku terus terfikir tentang benda ni sampai tak sudah. Yang lagi menguatkan diri aku untuk jadi minimalist adalah bila aku tengok betapa semaknya dapur rumah yang penuh dengan bekas untuk simpan makanan, tupperware gitu yang mak-mak suka simpan. Penuh satu almari. Sampai berhabuk berdebu bersarang lagi. Boleh jadi ada sarang dinasour jugak.

Bila masuk bilik sendiri dan tengok semua benda yang ada, terus aku ter-omg banyaknya barang! Paling pening kepala bila dah tiba masa nak mengemas. Tak tahu mana nak simpan mana nak eliminate. Same goes to my wardrobe. Baju yang dah tak pakai pun simpan dalam tu.

Most of the space are occupied with stuff that we keep sebab sayang nak buang dan sebab kita rasa kita akan guna lagi benda tu in future. But the truth is, all the stuff yang kita refused nak buang tu semuanya remains untouched forever k. Haa cakap nak guna balik tapi tak jugak. Lastnya memburuk lerr disitu je.

minimalism


Apa itu minimalism? 

Minimalism ini adalah gaya hidup yang ringkas which kita tak perlu ada banyak barang dan cuma simpan benda yang penting dan diperlukan sahaja. Selain dapat belajar berjimat dengan gaya hidup macam ni, tempat yang kemas dan selesa juga akan buat kita rasa rileks dan santai dengan keadaan sekeliling kita. Tak crowded so kepala pun tak serabut lah kan? Sesi mengemas mesti jadi lebih best sebab tak perlu bingung tengok barang yang macam-macam ada tu.

Kenapa aku pilih untuk jadi minimalist?

The main reason is sebab aku tak suka tengok rumah semak dengan barang-barang. Even sekarang pun aku tengah cuba untuk declutter barang-barang dalam bilik aku semua. Mana yang dah tak pakai lagi aku buang, yang masih bagus aku kumpul dan aku akan bagi dengan orang lain. Kali ni kemas no mercy k. Tak ada eh-sayang-lah-nak-buang, tak ada eh-sayang-lah-nak-bagi-orang. I have to be strict on myself bila dah pilih untuk jadi minimalist ni. Main goal is to have less stuff!

Second reason is dengan cara ni aku rasa aku boleh selamatkan duit aku dari malapetaka nafsu yang suka nak membeli barang je kerja. Walaupun aku bukan kaki shopping, tapi aku admit aku suka beli benda yang erm erm kurang penting dalam hidup aku. Hahaha! Contohnya bila aku beli lotion baru sedangkan lotion di rumah belum lagi habis. Bila dah beli baru, memang yang lama punya akan diabaikan. Ugh I hate myself when it comes to that part.

Minimalism - The art of letting go!

Nak tak nak, unnecessary things have to be gone. Nak simpan pun memang bertahun jugak lah benda tu kat situ. Useless jugak kan. Lately ni it stresses me out to see lots of stuff here and there and everywhere. If I had my own home someday, I will definitely choose minimalism concept. Even penggunaan warna pun aku akan ambik konsep minimalist. Tak nak guna warna warni. White should be the best!

minimalist quotes

What say you? Pernah terfikir nak jadi minimalist tak? It's a good thing I could say! I will share more about minimalism for sure. Stay tuned!

Pemenang Planner Giveaway By Eeca Shyaa


Hi semua!! Tiba masanya untuk aku umumkan pemenang Senarai Peserta Planner Giveaway by Eeca Shyaa. Giveaway tu dah pun tamat pada 31/08. Terima kasih kepada 55 orang blogger yang dan join giveaway tak seberapa ni. Hehee!

Untuk tengok senarai peserta boleh klik sini Senarai Peserta Planner Giveaway by Eeca Shyaa.

Dan pemenang bertuahnya adalah....


Tahniah kepada pemenang bertuah :) Sila email butiran nama, alamat dan no telefon ke xechalogy@gmail.com untuk tuntutan hadiah okay? Tempoh tuntutan adalah sehingga 16/09/2017.

Bagi yang tak menang jangan frust okay. Next time boleh buat giveaway lagi. :P

Say Hello To The Artisanal Pizza!



Have you ever thought about eating pizza in a different version? What would cross your mind when talking about pizza? Probably Hawaiian chicken? Or pepperoni is it? Well, it's time to move on with that typical round pizza gaisss.

The reason is that Anchor Food Professionals has launched an exciting campaign called PizzArt with their partners to celebrate pizza in all its shape and sizes. Yeayy!! Whether you are a hard-core foodie or a discerning gourmand, these pizzaz gonna bring you to another level!

Here Comes The Artisanal Pizza by Anchor Food Professionals!

What is artisanal pizza? Easy peasy. It's a pizza but doesn't look like a pizza, but it's still a pizza. This new pizza creation was conceptualized and created by Anchor Food Professionals' Hot Cooking Chefs as a way to help their partners create more excitement and variety in what they offer to their customers.

Using only the finest dairy products available, these artisanal pizzas are made with Anchor products such as Anchor Mozzarella Shredded Cheese, Anchor Unsalted Butter, Anchor Colby Cheese, Anchor Cheddar Cheese, and Mainland Edam Cheese.

The 5 Artisanal Pizzaz.

There are 5 pizza masterpieces introduced by AFP such as Flower Pizzaz, Pizza Bombs, Adjaruli Khachapuri, Mini Muffin Pizza and Pot Pie Pizza. The pizzaz can only be made by kitchen crew with advanced culinary skills.



Chefs and assistants from participating restaurants were trained in the ways of a skilled pizzaiolo by Anchor Food Professional in preparation for the launch of the campaign. They were taught specialized skills to create unusual pizzas.

Enjoy The Cheesiness at Chillax Cafe & Bistro Miri!

The Sarawak Bloggers (Miri based) and I have been invited to this Pizzart campaign and we were excited to spread the good news! Chillax will be going to launch 3 out of 5 artisanal pizzaz at their outlet starting 15th August and we got the chance to try them out first. Get ready cheese and pizza lover! 

Lil' Quacks / Muffin Pizza


Muffin pizza is bite-sized version of delicious pizza which is perfect for breakfast and as a snack as well. It has smoked duck meat and light gravy filling which taste so good to me that it made me forget the fact that I don't eat duck! 

Price: RM12.90


The Pot Pie Pizza


This one is my top favourite! Pizza dough is used to make the pie crust and rich flavour minced beef with melting mozzarella and cheddar cheese is steaming inside. Every bite makes me happy cause it's delicious and I pretty love it. It may look less attractive, but don't underestimate the taste. Although it looks like two people can share this meal, I guess I can have it all alone. Finger crossed! :P


Can you see the gooey and stringy cheese as you fork the filling out?! Nobody can't resist this k. Fat doesn't care as long as the tummy is excited! 

Price: RM17.90

Adjaruli Khachapuri


This is a Georgian dish of cheese-filled bread. The pizza is made into a boat shaped filled with hot cheese and oozing egg. Cheese lover gonna love this cause it's so cheesyyy! How do you eat this? You have to put 2 to 3 cube of the butter to your preference inside the boat and stir it together with the egg and the hot melted cheese, and voila, you're done!


This how it looks like after you mix everything in the boat. You have to do it faster cause it's best eaten hot!! This meal can be shared with 4 to 5 people to avoid being 'bullied' by the cheese. xD


Ms Ju Yi pulling up the cheese string. Chillax should be doing who-has-the-longest-cheese-string challenge k! 

Price: RM16.90

Calling For Magnet Collector!


You will get this limited edition fridge magnet with any purchase of this artisanal pizzaz! Don't forget to grab it while the stock last!

***

So that's it. You can taste this artisanal pizzaz at Chillax Cafe starting on 15th August with affordable price. Fret not, even though the PizzArt campaign last till mid-November, these menu gonna stay at the outlet depends on customer's feedback about the artisanal pizza.

About Anchor Food Professional 

Anchor brand is already a leader in the dairy segment in Malaysia. The recently rebranded AFP reflects the way the food service team are now doing business, acting as true consultants, working behind the scenes to deliver exciting new taste and products for all the food and beverages field.

The team will help business with all aspects of their operations, from front-of-house presentation and pricing and promotion. AFP is using this knowledge and optimizing dairy ingredients using Fonterra's world leading research and development capability to meet the specific needs of chefs, bakers and restaurant owners.

For more information and locations of participating outlets for Anchor Food Professionals PizzArt Campaign, visit website: www.anchorfoodprofessionals.com/my/en/news/pizza-art-campaign.html

Thank you AFB and Chillax Miri for having Sarawak Bloggers!

Hiking at Canada Hill Miri

hiking at canada hill miri

Hiking has been one of my favorite outdoor activity for now. I've been longing to do this, I mean, spending time doing fun activity outside since forever cause back then I never had a chance to do so cause I don't really have much friends who enjoy this kind of stuff. Forever stuck in the house lol. It's a no no for me to go alone, hiking in the jungle without anyone. Penakut okay! I'm still an amateur, not yet an expert.

Dulu aku memang tersangatlah tak aktif dengan benda macam ni. But as I've grown up, I find this thing interesting and exciting, and addictive as well even though it is tiring. I love being surrounded by nature cause it gives me a little serenity!

I Challenge Myself Yippie Yeay! 

Why did I say so? Sebabnya adalah aku ni seorang yang takut tinggi dan ada anxiety yang memang endless. Orang yang ada anxiety memang paham kot. Anxiety ni too much worry about something. So bila aku hiking, lots of thoughts ada dalam kepala. What if I fall? Kalau aku pijak sini jatuh tak? Pijak sana akan tegelincir ke tak? Yeah that kind of thoughts lah. Semua negatif. Tak ada yang positif. Disebabkan dah berfikiran macam tu, jadi nak teruskan hiking pun jadi ragu-ragu.


Hiking di Canada Hill aka The Grand Old Lady Miri!

Dekat tempat ni ada banyak hiking trails. Dulu aku mula dengan route 2-4. Tak susah dan taklah senang sangat. Then aku guna route 4-6. Sadis yang amat okay. First time guna 4-6 aku dapat buat halfway je sebab leput (feel like dying) dan penat sangat. Yang buat semput tu sebab trail ni banyak tangga dan a bit tinggi jugak la. Jalan senang sebab aku tak takut sangat jatuh or tak. Cuma agak mencabar stamina yang masih lagi low.

miri blogger

Best rupanya main dalam hutan ni. I mean doing proper activity lah macam hiking ke berkhemah ke. Since this is my first time so agak sakai jugaklah hahaha. Jalan 4-6 ni jalan stairway to heaven. Sebab banyak tangga kan. Kalau macm tangga yang sebelah kanan tu takpe lagi. Tangga yang dibuat terus dekat tanah tu yang sakitnya okay.

Hiking di Canada Hill ni bagi aku ada banyak level. Lain route lain stamina diperlukan. Ada route sampai nombor 8 kalau tak silap. Ada yang agak mencabar ada yang easy bagi yang dah biasa. My friend dare me to try different route yang banyak guna tali which means banyak curam dan tinggi lah retinya kan. I refused to do so since I know my stamina dan ability to go that route masih belum cukup. Pengsan kang siapa nak angkat. Terpaksa main seret pulak dah. Huhu.

Feeling Satisfied!

I totally love the feeling bila dah habis hiking. Rasa satisfied sangat sebab aku berjaya buat benda yang aku takut. I did it yeay! So proud of myself ehh.

Tengah hiking memang rasa nak give up, nak balik, nak menangis semua. Bila dah semput memang rasa nak muntah dan nak tarik nafas pun sakit yang amat. Stop dalam dua tiga kali then sambung. I get frustrated if I didn't finish my hiking. Last time dapat buat halfway je terus rasa down. Totally feel like a loser k. Huhu. But now I try to fight for it. And of course, enjoying every second with the nature while killing my fats jyeah. Its road to 60kg as well. Chayok chayok!

6 Benefits of Hiking

Hiking ni ada bagusnya. Sambil boleh menyihatkan badan, boleh jugak cuci mata tengok all the greenies! View pun cantik sejuk mata memandang. Hehehe! Selain tu boleh baca How Hiking Is Good For Body and Mind.



What's your hiking experience? And do you enjoy hiking as well? Do tell me!

Simple Guide To Buying A House In Malaysia

Buying a house in Malaysia can be quite a daunting experience for first time buyers. The process of buying a new house in Malaysia can be as tedious as you can imagine because you do not know the procedure of buying a new house in Malaysia. This useful guide will go through the steps of buying new house in Malaysia.

Macintosh HD:Users:bongsuki:Desktop:businessmen-hold-house-model-in-hand_1088-1145.jpg

Simple Guide To Buying A House In Malaysia

1. Invest in yourself 

Many people missed out this very first step when it comes to buying a property, only to end up with regrets because they did not pay much attention to little details that could end up being so important. Take some time to do your research on the properties you are aiming at. You could also meet the property experts, property investors and home buyer to gain some knowledge from them or listen to their advice if you have any queries.

2. Know the average price. 

If you are planning to buy a house in Kuala Lumpur, this important figure will give you an idea of how much you might be spending in buying a house. The average price of a house in Malaysia is RM 497,535 and houses is Kuala Lumpur are the most expensive in Malaysia.

3. Expenditure breakdown. 

Next, the breakdown of expenditure. It is recommended by most financial experts that you must not allocate more than one-third of your income to pay for the housing loan. If you think you can spend an amount of RM 497,535 in buying a house, having enough money to pay for your home loan and it would not cause any financial problem to you, then you can proceed to the next step.

4. Deciding how much you can afford. 

After your expenditure breakdown, it is time to be realistic and ask yourself this question: How much can I afford to buy a property? Have a look at your income and set a budget. Know how much you can afford monthly when it comes to paying bank loan, not forgetting the upfront payment that you need to deal with when you purchase a property. Also, property buyer needs to take upfront costs into account, such as Memorandum of Transfer (MOT), lawyer fees and the fees after, such as renovation and repair fees, 6% government service tax for real estate agent’s commission and so on..

5. Determine the type of your preferred house. 

There are many types of home for you to choose from, ranging from condominium, apartment, semi-detached house, terrace house, bungalow? Which do you prefer? However, you should always be realistic and stay within your budget. You certainly do not want to end up with debt after purchasing your property.

6. Downpayment. 

Normally, downpayment would be a 10% of your property’s price, but still, depending mainly on how much the bank is willing to loan you. That being said, if the bank if proving a loan of 90%, you will need to pay 10% of the downpayment. If the bank is providing lesser loan, say 80% loan, you will then need to pay a 20% downpayment. Buyers who have never used the EPF Account II funds may choose to withdraw some monies to pay for the downpayment, however, can only withdraw after obtaining the Sales & Purchase (S&P) Agreement.

7. First time home buyer schemes. 

Decades ago, young adults were still able to purchase a property easier as compared to young adults now. Today, the prices of property have hiked up over the years and buying a property is considered a financial burden to young adults as the monthly salary they earn are not able to catch up with the hike of property price. Therefore, the government has decided to come out with assistance. This would be something that you should look out for if you are a first time home buyer. Check if you fit the criteria of getting the My First Home Scheme or 1Malaysia Housing Programme (PR1MA). These schemes are the government’s assistance for first time home buyers. My First Home Scheme is announced in the Budget 2011 by the government to assist young adults who have just started working to purchase their very first property. This scheme offers up to 100% home loans from the financial institutions. As for the 1Malaysia Housing Programme, it is another government’s assistance that was announced to allow young adults to have an affordable housing lifestyle for middle income household, by building affordable housing for young adults to choose from.

8. Real estate agent. 

If you still could not decide on what you want, you can consider engaging a real estate agent. You can tell the real estate agent your preferences on the location, type of home, size of unit, loan tenure and most importantly, your budget. With their expertise, they will be able to narrow the option down and it would be easier for you to decide. However, this is totally optional.


9. Offer. 

After you found the one, make an offer with the seller and get a mutual agreement on the purchase price. At this point, you will then need to sign the required documents and pay a 2% deposit.


10. Bank loan. 

It is one step nearer to getting your own house in Malaysia now. Decide which kind of loan that you would opt for as there are a different kinds of mortgage loans for you to choose from when you buy a house in Malaysia:

A. Standard Home Loan 

• The most common housing loan available as the interest rates of the loan are fixed from the moment the property buyer obtains the loan, regardless of the Overnight Policy Rates (OPR) changes or market changes. Benefit of this loan is that property buyer who obtains this loan will have a peace of mind as the fluctuation of the market will not affect the interest rates.

B. Flexi Home Loan 

• This loan is another alternative option of Standard Home Loan. The interest rates are lower as the buyers place more money into the account, therefore, is suitable for property buyers with more cash flow. Another benefit is that if there are any changes in the market, the loaners get to enjoy the changes of rates as well. As the name mentioned, it is also flexible as it allows loaner to take out the money anytime.


C. Islamic Home Loan 

• This loan is specially tailored for the Muslim with similar benefits as the Standard Home Loan, however, uses the Base Finance Rate(BFR) when it comes to deciding how much is the bank earning from the Islamic Home Loan.

If you wish to lower your monthly installment, you could do so by paying a bigger downpayment, search for the bank that offers lower interest rate and better loan package, or you could opt for a longer loan period.


11. Keys collection, renovation and move in. 

Once you are done with all the paperworks and signing of documents, it is time to arrange for keys collection from the seller. Then, you can start engaging with contractors and interior designs to design the house as you wish and move in.

Buying a house in Malaysia does not seem too difficult isn’t it? Just follow this simple guide and it will save you from many unnecessary hassles.

My FoxyFix Journal Dashboard

foxyfix malaysia

Haritu cakap pasal ketibaan The Foxy Baby kan. Sekarang saya dah decorate sikit-sikit journal tu. I will share part by part. Untuk yang bukan team planner addict ataupun journal addict, ataupun yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia planner, mesti korang tertanya-tanya apa benda dashboard ni kan. 

Planner dashboard ni adalah muka surat pertama journal. Bagi saya dashboard ni one of the most important thing yang mesti ada dan mesti hias cantik-cantik. Sebabnya bila bukak planner atau journal, memang korang akan stumble upon that page first. Kena cantik baru semangat nak update buku. Barulah ter-inspired. Kalau poyo memang rasa macam tak berminat langsung nak dating dengan journal. Trust me. 

foxyfix malaysia

As you guys can see in the photo above, itulah dashboard saya. The first page ataupun the first thing to see bila buka journal. I love to keep it simple and minimalist! Tak suka meriah sangat sebab nampak macam serabut walaupun comel. Selalunya orang akan tempel macam-macam. But I like it this way. The background has its gold foil tapi tak nampak dalam gambar ni. Huhu.

Dashboard ni boleh buat sendiri ikut citarasa masing-masing. Laminate whatever things you like and put it there. Kalau dashboard saya, saya guna clear folder. Cut into proper shape then just fold macam tu je. Reuseable. Tak perlu laminate banyak-banyak since boleh tukar paper kat dalam tu. Hehe. 

Dalam gambar tu pun ada portable page marker. Terjebak nak buat jugak lepas tengok kak aisha (one of planner addict dalam insta) buat benda ni. Kira macam penanda buku gitulah. Yang page marker ni lagi senang nak buat. Beli je benda tu dari kedai then print la apa-apa atau letak la apa-apa kertas cantik dalam tu. Hehe. Page marker ni pun saya buat simple je. Depan belakang sama gambar. 

Haa ada rasa macam nak keep journal atau planner tak lepas tengok ni? :P Kalau still tak ada, maybe sooner or later memang akan terjebak jugak. Hihi. Wait for my next post untuk monthly spread pulak okay! Toddles!